Bowtie af træ

Lige et hurtigt indlæg. Det er egentlig ikke fordi jeg vil begynde at vise jer, hvad det er min kæreste går og køber – men jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer dette!

Kæresten har købt sig et nyt bowtie – det i sig selv er ikke særlig sindsoprivende. Men det er bare så specielt! Mest af alt ligner det et træ-bowtie (men jeg må ærligt tilstå, at jeg ikke aner hvad den er lavet af). Jeg synes idéen er super sjov; det er da et lidt fedt tilbehør? Den vil sikkert være super fed til en ensfarvet skjorte. Men om han nogensinde får den brugt.. Ja, det må tiden jo vise, men det håber jeg da lidt at han gør. Speciel er den i hvert fald.
Hvad synes du om den?

6 tanker om "Bowtie af træ"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *