Thriller Live!

Tanni og jeg drog igår den lange vej til Sønderborg for at se showet Thriller Live. Jeg bestilte billetterne tilbage i januar og har faktisk glædet mig lige siden. Vi kørte hjemmefra tidligt, så vi kunne tage forbi Jensens Bøfhus og få noget mad inden showet begyndte klokken otte.
Da vi havde spist tog vi afsted til Skansen, hvor showet skulle være. Dørene ville åbne klokken syv og der var vi der (det handler jo om at være i god tid, ikke?). Vi fandt vores pladser og var så klar på showet! Der var tilskuer i alle afskygninger; ældre mennesker og helt unge børn som havde deres MJ hat på, glimmer handsken og den røde læderjakke (prøv lige at snakke om, om jeg var misundelig!).
Så gik showet igang og det var rigtig godt! Jeg vil ikke sige jeg var blown away, som jeg for eksempel var ved The Immortal Tour, men alt i alt synes jeg showet var godt. Jeg synes der var mange steder for sangerne ikke ramte tonerne, hvor danserne rendte ind i hinanden og så videre. Men stemningen, musikken, outfittene osv var helt vildt gode og fantastiske! Den kvindelige sanger som er med.. Jamen jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, for hun var helt fantastisk – og havde en helt vild stemme.
Men de havde lavet showet sådan at man fik en masse fakta om hans karriere; hvor mange albums han havde solgt, hvilke priser han havde fået og så videre. Og så fulgte man sangene fra The Jacksons og frem. Det var super fedt! Og selvfølgelig sluttede de af med Thriller og med et show uden lige!
Men jeg er altså stadig helt høj på showet fra igår! Jeg går og danser dansene, nynner sangene og så videre. Så er det jo ikke fordi det ikke har været et godt show, det handler vel bare mere om ens forventninger? Men jeg er glad for jeg så showet og det er helt klart en oplevelse som jeg er glad for jeg har oplevet. Det ville jeg ikke have skiftet ud med noget.
Er der nogle af jer der har set showet? Eller som skal ind og se det?

3 tanker om "Thriller Live!"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Christina

  Det var i hvert fald et fantastisk show 🙂 jeg ville gerne se det igen; måske engang når jeg skal til london? 🙂 Jeg er spændt på at høre om der var ændret noget fra det show du har set.

  Svar
 3. laesehestendks

  Jeg er glad for at du kunne lide det 😀 Jeg havde det på samme måde da jeg så dem i London. Nu hvor jeg kender dem, synes jeg at det er bliver sjovt at se om det er lige som da vi var i London, eller om de har lavet det på en anden måde.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *