Status på mit hæklede tæppe

Sidst jeg fortalte jer om mit hæklede tæppe var i dette indlæg, hvor jeg bandede lidt over, at jeg havde gjort et eller andet forkert. Jeg fandt heldigvis fejlen, fik trevlet hele tæppet op og begyndte igen. Nu er jeg kommet godt igang; faktisk så godt at jeg kun mangler et par rækker for at være færdig. Men så typisk som det er, så løb jeg selvfølgelig tør for det lysegrå stof.. Det er simpelthen så typisk. Så jeg må afsted i morgen efter mere stof, så jeg kan fortsætte på mit tæppe.
Den ser lidt hakket ud på billedet, men det må være måden jeg lagde tæppet på da jeg ville tage billedet, for sådan synes jeg altså ikke den ser ud i virkeligheden. Jeg glæder mig dog til at den bliver færdig – og til at jeg finder en plads til den ude i det nye hus. Og når jeg bliver færdig med den, så skal i selvfølgelig nok få et billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *