Hverdagsglimt #4

Så blev det tid til endnu et indlæg med hverdags glimt. Som jeg før har nævnt er dette billeder, som jeg har tager med telefonen, men som aldrig kommer videre derfra. Derfor samler jeg billederne her, for at dele nogle af mine små øjeblikke.

 
Jeg havde fået af vide, at hvis jeg var vild med Fifty Shades bøgerne, så ville Eighty Days lige være noget for mig. Jeg gik igang med at læse med det samme, da jeg havde købt den.. Og hold da op en skuffelse. Vi er vel enige om at de begge handler om sex, men i Fifty Shades er der en egentlig historie i også. Det kan man vidst slet ikke sige om denne – jeg kunne i hvert fald ikke finde den. Men alligevel bliver jeg jo nødt til at læse den næste bog i triologien; måske er den bedre?
Vi fik hold begravelse for min bedstefar – og det var en rigtig flot begravelse. Kirken var næsten fyldt med folk der ville følge ham på hans sidste rejse, og jeg er taknemmelig over alle de tanker, kranse og knus der blev givet på dagen. Tak. Det var en hård dag, men jeg synes vi fik sagt farvel til ham på en hel perfekt måde.
Tadaaaa!! Dette billede er fra salgsopstillingen på nettet, men jeg blev altså lige nødt til at vise jer vores hus her på bloggen også. Er det ikke fint? Jeg glæder mig helt vildt til vi får nøglen og kan flytte ind! Det er et lille dukkehus, som min mor siger – men det er bare helt perfekt til os.
Jeg har fået købt nogle nye skåle til dyrene. Det er selvfølgelig ikke en sensation, det ved jeg godt. Jeg synes virkelig at hvis man vil have nogle nogenlunde skåle i en dyrhandel, så er prisen bare ofte sindssyg høj. Da jeg så så disse skåle i fakta til 10kr stykket var jeg slet ikke i tvivl – det var lige præcis disse skåle mine dyr skulle have.

5 tanker om "Hverdagsglimt #4"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 3. Christina

  Ja, det har været noget af en rutschebane – så derfor glæder jeg mig til april måned; den kan jo kun blive bedre.

  Og tak omkring huset; jeg er så lykkelig over at vi har fundet det og jeg GLÆDER mig til at vi får nøglen dertil. Så skal der lige males og lidt – og så flytter vi alle vores møbler derud. Det bliver HELT fantastisk 🙂

  Det er helt vildt hvad de vil have for skåle i dyrehandlere, men så er det jo godt at man nogengange kan finde dem til ingen penge andre steder.

  God påske til dig 🙂

  Svar
 4. Eeyorenyk

  Wow, det var da lidt af en blanding af oplevelser. Men for at fokusere lidt på det positive, så STORT tillykke med huset. Ak, jeg glæder mig til den dag det er min tur til dét skridt. 🙂

  Og giver dig i øvrigt helt ret med skålene. Freja har også sådan nogle billige skåle fra et supermarked, for nægter simpelthen at betale 100 kroner for en skål hos dyrehandleren. Hun trænger dog til nye, de gamle er godt snaskede, kalkede m.m. efterhånden. 😉

  Svar
 5. Eeyorenyk

  Wow, det var da lidt af en blanding af oplevelser. Men for at fokusere lidt på det positive, så STORT tillykke med huset. Ak, jeg glæder mig til den dag det er min tur til dét skridt. 🙂

  Og giver dig i øvrigt helt ret med skålene. Freja har også sådan nogle billige skåle fra et supermarked, for nægter simpelthen at betale 100 kroner for en skål hos dyrehandleren. Hun trænger dog til nye, de gamle er godt snaskede, kalkede m.m. efterhånden. 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *