Så er der skrevet under!

Jeg nævnte i dette indlæg, at jeg ventede på svar fra banken – for at vide om vores drøm kunne blive en realitet. Jeg kan heldigvis fortælle, at det var en positiv mail jeg modtog fra bankmanden hvori der stod, at vi godt kunne låne de penge som vi ville – og at vi derfor uden problemer kunne give et bud på det hus vi har kigget på.
Derfor er jeg virkelig glad over at fortælle, at kæresten og jeg har i starten af ugen var nede ved egendomsmægleren og skrive under på papirerne på vores nye hus. Det er helt vildt! Jeg glæder mig som et lille barn juleaften, til at vi skal flytte derud. Vi får godt nok først nøglen d. 1 juni – men jeg er sikker på at tiden går stærkt og lige pludselig når vi datoen. Så kan vi bruge tiden indtil til at få ryddet op og ud i de ting vi har her i lejligheden.Jeg glæder mig til at vise jer billeder af det nye hus! Vi skal have malet og skiftet gulv inden vi flytter ind, men der vil nok komme nogle før/efter billeder til jer her på bloggen.

12 tanker om "Så er der skrevet under!"

  1. Christina

    Mange tak 😀 – ja, jeg synes det er helt fantastisk.
    Ja, forhåbentlig går tiden hurtig. Jeg kan jo bruge alt tiden på at få pakket ned og ryddet op (og ud).

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *