God Påske!

God påske til jer alle! Så blev det påske – og det betyder jo at man har ferie nogle dage. Jeg har været så heldig at jeg skulle arbejde mandag, tirsdag og onsdag (og vi havde nødpasning i vores institution). Men vi har virkelig bare hygget helt vildt med at bage boller, spise pandekager og så videre, så det har ikke gjort så meget at være på arbejde.
Men nu er der så ferie og det skal nydes! Jeg har lidt løse planer, for jeg vil egentlig bare slappe lidt af her i ferien. Men jeg har da lidt planer om at jeg skal have hæklet mit tæppe færdig; jeg mangler faktisk kun et par rækker endnu, før den er så stor som jeg gerne vil have den. På fredag skal vi til påskefrokost hos svigermor og svigerfar. Lørdag aften skal jeg til madklub hos P. med de to dejlige tøser (det blev aflyst sidste gang pga. sygdom) – og jeg glæder mig helt vildt!
Hvad skal du lave i påskedagene?

6 tanker om "God Påske!"

 1. Christina

  Ja, det er faktisk det eneste sted i lejligheden hvor der bare er lidt påskeagtigt. Jeg er ikke så glad for de der gule farver, men den limegrønne ELSKER jeg 🙂

  Svar
 2. Christina

  ja, det er altså ret hyggeligt at være afsted når der ikke er så mange børn 🙂

  Og rigtig god påske til dig også 🙂 – jeg giver dig helt ret i at det kan vi vidst godt tillade os at sige nu 😀

  Svar
 3. Helena

  Det lyder hyggeligt. Jeg har også selv været på arbejde i min sfo, og vi har også rigtig hygget med de få børn, som var tilmeldte. Vi har bl.a. været på påskeægjagt, hvor børnene skulle finde påskeæg, spist påskefrokost, klippet påskepynt, og ikke mindst bare hygget til den helt store guldmedalje, så har slet ikke haft noget imod at være på arbejde disse dage, selvom mange andre havde ferie.

  Rigtig god påske, for det kan vi vidst godt tillade os at sige nu:-)

  Helena.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *