Fars fødselsdag

I dag har min far fødselsdag; og det skulle selvfølgelig fejres med lagkage og varm kakao. Vi tog hjem til dem om eftermiddagen, hvor min mor havde dækket fint fødselsdags bord. I gave fik han forskellige værktøjsting (for at være helt ærlig, så aner jeg ikke hvad det var for noget) af min lillebror, en ipad af min mor. Kæresten og jeg havde allieret os med min mor og gav ham et cover, som passede til hans nye ipad. Alle gaverne blev han rigtig glad for, så det var jo helt fantastisk – findes der noget bedre end at give en gave, som modtageren bliver glad for? I think not. Stort tillykke med fødselsdagen, far! Jeg håber du havde en god dag.
Derudover har mine forældre i dag også bryllupsdag. Så vi havde egentlig planer om at vi ville købe en buket til dem; men ingen af de blomsterforretninger vi var i havde lige præcis dét vi ledte efter – så vi endte med at give dem en biograftur med både popcorn og sodavand til. En gave som vi havde tænkt at de kunne nyde med hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *