Still into you

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker Paramore og ikke kan få nok af deres musik! Jeg synes virkelig det er noget fantastisk musik de får lavet. Og denne nye sang er ikke en undtagelse. Jeg har hørt den på repeat lige siden den udkom – og den er virkelig fantastisk. Den er sød og jeg kan ikke lade være med at blive glad og danse fjollet rundt når jeg hører den. – og derudover, så er musikvideoen jo bare så skøn at se på. Jeg synes virkelig i skulle ta’ at se den.

[..] I should be over all these butterflies
but I’m into you
and baby even on our worst nights
I’m into you [..]
Har du hørt den? Hvad synes du?

3 tanker om "Still into you"

 1. Christina

  Hehe. Sangen er fantastisk, sådan er det bare. Man bliver simpelthen så glad af den! 😀 .. Ja, jeg glæder mig til at albummet kommer og – selvfølgelig – skal jeg jo have den. Kan du huske hvad dato det var den blev udgivet?

  Ja, jeg har godt set at de kommer til KBH og jeg er så ked af at det er så langt væk herfra. Men jeg overvejer dog stadig om jeg ikke skal afsted alligevel; det ville være helt fantastisk! Skal du afsted?

  God påske til dig 🙂

  Svar
 2. Tina Larsen

  Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, men jeg elsker simpelthen også denne sang! Synes den er fantastisk :)! Selvom jeg er vild med al deres musik, så kan jeg godt lide det lidt mere voksne ift. tidligere meget “emo”-prægede musik. Glæder mig som et lille barn til deres nye album udkommer – håber det lever op til “Still into you” 😀
  Har du forresten set, at de kommer til Kbh 24/6 og spiller på Store Vega? 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *