Kære læsere

 

Det er blevet offentliggjort at google fra d. 1 juli har valgt at lukke både Google Reader og Google Friend Connect – og det er jeg rigtig ked af, for det betyder at alle mine dejlige læsere forsvinder! Øvøvøv! Det betyder også for jer læsere, at hvis i har brugt GFC til at følge med i mine indlæg, så vil det ikke længere være muligt.
Derfor vil jeg gerne ‘reklamere’ lidt for, at i jo kan finde min blog både på bloglovin og på facebook – for jeg vil jo nødigt miste jer! I kan finde min blog på bloglovin ved at trykke HER. Min facebook-side finder i HER – på min facebook-side bliver der linket til mine indlæg her på bloggen. Jeg ville blive rigtig glad, hvis i ville følge bloggen der istedet – for jeg vil jo helst ikke miste mine søde læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *