Running sushi

Her i byen er der åbnet en ny restaurant, som hedder Fushi Sushi. De har running sushi og det skulle vi selvfølgelig prøve. Vi (en kollega og jeg) havde derfor lavet et lille opslag om der var nogle der kunne tænke sig at komme med derned – og heldigvis var der det. Vi blev 9, så det er jo super med sådan en opbakning! Og det er simpelthen så hyggeligt at mødes udenfor arbejdet.
Og nu til maden. Det var super lækkert; selvom der var en del af det jeg ikke brød mig om, men jeg synes det var super lækkert at man selv kunne vælge til og fra – og at der ikke kun var fisk. Der var nemlig også suppe, kyllingekød, grønt, frugt og meget andet. Jeg havde dog mine kampe med de skide spisepinde, men jeg nægtede altså at være den eneste der spiste sushi med gaffel! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg tager derned, for det var altså en fed oplevelse med at skulle tage sushien som kørte rundt på et bånd (jaja, jeg har aldrig prøvet det før).
Jeg har for tiden brug for der sker noget, for jeg bliver skør af at være alene hjemme (når kæresten er på arbejde). Så selvom nogle kollegaer spurgte mig om jeg var sikker på jeg var klar til at tage med ud at spise, så sagde jeg ja. Og jeg er virkelig også klar på det. Jeg er okay og jeg skal videre (også selvom jeg synes det er uretfærdigt og jeg har svært ved at forstå det) – the show must go on! 
Har du prøvet running sushi – hvad synes du om det?

2 tanker om "Running sushi"

 1. Christina

  Jeg må også indrømme, at jeg synes det smagte rigtig godt – og jeg vil helt sikkert gerne derned (eller et andet sted) igen. Men ja, det kunne være fedt at prøve det i Japan, hvor det jo stammer fra.

  Ja, det er rigtig svært – men det hjælper at have dejlige kollegaer, en fantastisk familie og nogle vidunderlige venner 🙂

  Svar
 2. Mette

  Nej jeg har kun prøvet alm. sushi restauranter. Men ELSKER sushi!!! Jeg bliver nød til engang at skulle til Japan og prøve en rigtig sushi restaurant med running sushi, men det må vist blive på den der kæmpe jordomrejse jeg drømmer om 🙂

  Ved selv hvor svært det er at miste. Mistede min morfar for 13 år siden op til jul og min mormor sidste år midt i min 2. praktik, det var rigtig svært, men heldigvis var det nogle virkelig flinke kollegaer.

  Vh. Mette
  http://sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *