Lige hvad jeg havde brug for

Tanni spurgte mig om jeg ville med hende til tatovør og for at komme lidt væk – og det med at komme lidt væk og tænke på noget andet, lød virkelig tillokkende! Derfor sagde jeg jatak og så tog vi afsted; Tanni, C. og jeg. Og hold op, hvor er jeg glad for at jeg fik sparket mig selv afsted – for det var lige præcis det jeg havde brug for. Det var super hyggeligt og vi havde det rigtig sjovt; faktisk så sjovt at jeg slet ikke havde tid til at tænke på alt det andet.

Tanni havde nemlig fået en tid hos Dickmanns Tattoo i Herning, hvor hun skulle have skygger på hendes tatovering og så skulle alle hendes blomster fyldes ud med farve. Den fylder næsten hele ryggen – og er virkelig virkelig fin og feminin! Jeg er faktisk helt vild med den. Jeg fik også spurgt ind til hvad det ville koste at få lavet min tatovering; så nu skal jeg bare lige have sparet pengene sammen og så bestilt en tid.
Til jer der har kommenteret på mit tidligere indlæg eller på facebook; hvor er i dog nogle fantastiske mennesker! Det varmer virkelig i hjertet det i har skrevet. Jeg må indrømme, at jeg blev ret påvirket af jeres beskeder, så jeg kan ikke lige overskue at skulle svare jer enkeltvis. Men tak for jeres omsorg!

En tanke om "Lige hvad jeg havde brug for"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *