Øv altså!

Jeg var jo egentlig kommet ret langt med mit hækleprojekt – og jeg må indrømme, at jeg elsker farverne. Jeg synes de er super lækre og passer rigtig godt sammen. Men jo længere jeg kom, kunne jeg se at jeg har gjort et eller andet forkert … Men jeg ved virkelig ikke hvad det er?!
Det er som om rækkerne ikke følges ad? Jeg ved simpelthen ikke hvad det er jeg har gjort forkert, så jeg har brugt formiddagen på at trevle hele tæppet op, så jeg kan begynde forfra (øvøvøv!), men jeg gider altså ikke have et tæppe liggende som ikke er pænt lavet.
Hvis der er nogen der ved hvad jeg gør forkert – så giv lyd! Jeg har tænkt mig at bruge resten af formiddagen på at undersøge hvad jeg gør forkert og hvad jeg skal gøre istedet. Og så vil jeg igang med at hækle igen bagefter – når jeg altså har fundet ud af hvad jeg gør forkert.

16 tanker om "Øv altså!"

 1. Christina

  Ja, jeg har også læst mig frem til hvordan jeg skulle gøre med spredte udtagninger hos hende. Det var både det med spredte udtagninger jeg havde lavet forkert – og det med at hækle i spiral. Jeg er igang igen nu – og det virker som om det går den rette vej nu. 🙂

  Svar
 2. Christina

  Tak. Selvom jeg jo nu har trevlet det op og er begyndt forfra. Jeg hækler i stof, det billigste lærredsstof jeg kunne finde i stof2000. 🙂 Man skal selvfølgelig rive stoffet først, men jeg synes det er billigere end zpagettigarnet.

  Svar
 3. Lille Lisa

  Aner ikke hvordan man gør, men kan det passe at jeg har set et indlæg hos The Vintage Hausfrau tror jeg det var, om sådan et gulvtæppe der, som hun også fik trevlet op, men derefter luret 'koden' på – hun skriver folk kan spørge hende til hjælps og der er vidst også noget link til opskrift, måske det kan hjælpe?

  Svar
 4. Lille Lisa

  Aner ikke hvordan man gør, men kan det passe at jeg har set et indlæg hos The Vintage Hausfrau tror jeg det var, om sådan et gulvtæppe der, som hun også fik trevlet op, men derefter luret 'koden' på – hun skriver folk kan spørge hende til hjælps og der er vidst også noget link til opskrift, måske det kan hjælpe?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *