Hverdagsglimt #3

Så blev det tid til endnu et indlæg med hverdags glimt. Som jeg før har nævnt er dette billeder, som jeg har tager med telefonen, men som aldrig kommer videre derfra. Derfor samler jeg dem her, for at dele nogle af mine små øjeblikke.

 
Så har jeg været lidt i køkkenet igen. Denne gang fik jeg lavet hjemmelavede müslibare (som virkelig er en succes!). Jeg har aldrig før lavet sådan nogle, men de er virkelig gode og så er de nemme at lave – så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg gør det. Derudover fik jeg også lavet lidt müsli til morgenmaden; det smager super godt ovenpå natural yoghurt. Opskriften på müsli kan du finde her.
Jeg brugte en lørdag aften hjemme ved Tanni, hvor vi fik drukket noget hvidvin (som vi altid gør – det er simpelthen så hyggelig en tradition) og så fik vi set både Burlesque og Sex and the city. Det var super hyggeligt! Vi havde besluttet at vi ikke havde råd til en bytur; så dette var et super alternativ.

Åh, mine kære små basser! Se lige hvor sødt de alle sover. Det er simpelthen så hyggeligt, når de alle 3 kommer trissende og ligger sig til at sove sammen. Jeg har lagt deres tæppe i stolen, som står ved siden af sofaen som jeg sidder i – og det er faktisk rigtig ofte jeg finder en eller flere af dem sove der.

Jeg må indrømme, at da jeg vågnede og så denne udsigt ud af vinduet kunne jeg ikke andet end at sukke. Jeg havde håbet på at forårets start betød ikke mere sne; men nænej. Det bliver ved med at sne – og det bliver ved med at være skide godt. Jeg kan egentlig godt lide sne – om vinteren! Nu har vi ligesom haft sne, så nu synes jeg det må være på tide at vi får nogle plusgrader, noget solskin og noget rigtigt forår.

Har du oplevet noget spændende her på det sidste?

En tanke om "Hverdagsglimt #3"

  1. EM

    Synes de her indlæg er så hyggelige 🙂
    .. & må sige, at jeg, lige som dig, er ved at være godt træt af sne & kulde!

    eslublog.blogspot.com

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *