Om at sove med langt hår

Haha. Det er selvfølgelig også at gøre det til et større problem end det måske er, men jeg har virkelig undret mig over hvad andre gør? For jeg er ved at blive skørt af mit – efterhånden – lange hår. Jeg sover ofte med elastik i, men når jeg gør det er jeg nødt til at vaske håret dagen efter (for så har jeg bare elastik-hår for vildt). De gange jeg så sover uden elastik, synes jeg at jeg har hår over alt og jeg ligger på det og ja, håret er bare lidt irriterende. 
Det er faktisk lidt underligt, men nu bliver jeg simpelthen nødt til at spørge! Så dette indlæg er nok mest henvendt til jer med langt hår. Hvad gør i med jeres hår om natten? Sover i med det i en elastik, en fletning eller har i bare jeres hår løst – eller måske noget helt andet? 

13 tanker om "Om at sove med langt hår"

 1. Christina

  Jeg går aldrig i seng med vådt hår, jeg synes det er så ubehageligt :p hehe. Men derfor synes jeg stadig at mit hår er helt forfærdeligt om morgenen.

  Svar
 2. Christina

  Jeg går aldrig i seng med vådt hår, jeg synes det er så ubehageligt :p hehe. Men derfor synes jeg stadig at mit hår er helt forfærdeligt om morgenen.

  Svar
 3. Julie Stuhr

  Jeg kan sove med det hele xD Læst, elastik, fletning, endda små elastikdutter i hele håret. Men jeg sover oftest bare med hestehale. Og jeg går sjældent i seng med vådt hår 🙂

  Svar
 4. Mette

  Jeg har et meget langt hår og jeg sover bare med løst hår. Og så tager jeg bare alt mit hår så det hele er ved nakken når jeg ligger mig og derved ikke får noget i ansigtet. Om morgenen ryger mit hår så op i en hestehale, en fletning af en art, bliver glatter og hænger løst, bliver sat op i knold eller samler et par totter fra hver side med et elastik og lader resten hænge løst. Så når jeg har så langt hår er det ikke et problem, og elsker mit lange hår 🙂 Er nok værre når man har page eller mellem langt 🙂

  Mvh Mette

  http://www.sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  Svar
 5. Mette

  Jeg har et meget langt hår og jeg sover bare med løst hår. Og så tager jeg bare alt mit hår så det hele er ved nakken når jeg ligger mig og derved ikke får noget i ansigtet. Om morgenen ryger mit hår så op i en hestehale, en fletning af en art, bliver glatter og hænger løst, bliver sat op i knold eller samler et par totter fra hver side med et elastik og lader resten hænge løst. Så når jeg har så langt hår er det ikke et problem, og elsker mit lange hår 🙂 Er nok værre når man har page eller mellem langt 🙂

  Mvh Mette

  http://www.sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  Svar
 6. Ea

  Jeg sover egentlig bare med løst hår – eller laver en løs fletning. Men det er primært, hvis jeg har været i bad om aftenen. Så fikser jeg det værste morgengarn med glattejernet næste morgen. Jeg kan slet ikke sove med elastik i håret – jeg synes det er dybt ubehageligt, så max en fletning. 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *