Mit hår

Jeg lovede jer jo at i skulle få lov at se mit nye hår i farver, så her kommer der lige et lille indlæg omkring det. Jeg er helt vild med mit pandehår – og det ser faktisk også okay ud, når jeg ikke glatter det (som jeg ikke har gjort på billedet her). Det er nem at have med at gøre og mine krøller kommer rigtig frem igen; hvilket er super lækkert!

Som I kan se er der kommet noget farvespil i mit hår. Jeg har fået nogle mørke striber i og nogle lyse – og sammen med alle de nuancer jeg i forvejen havde i mit hår.. Ja, så giver det pludselig et utal af forskellige brunlige nuancer. Jeg synes faktisk selv at det ser rigtig godt ud, og det gør bare at håret ikke ser så kedeligt ud som det gjorde før.
Derudover er disse billeder taget med mit webcam i computeren (som jeg ikke anede at jeg havde). Det gør det jo lidt nemmere at tage billeder af mig selv, hehe. Og så fandt jeg ud af at den også kan filme, så jeg tænkte faktisk på at prøve at lave sådan et video-indlæg engang.. Men hvad synes I?

3 tanker om "Mit hår"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *