En tur ved frisøren

Jeg har brugt hele min eftermiddag hos min frisør. Jeg havde bestilt tid til en klipning og farvning, for det trængte virkeligt – og hold op, hvor er jeg glad for resultatet. Jeg bruger Salon Madonna, som har været min frisør stort set altid. Jeg har prøvet lidt forskellige frisører, men jeg ender altid hos dem igen. De er så fantastisk søde og jeg er altid tilfreds når jeg går derfra. Jeg endte selvfølgelig også med lige at få ordnet og farvet mine bryn.
Jeg fik lavet striber i mit hår; både i lyse og mørke nuancer og så fik jeg klippet pandehår. Jeg gav egentlig min frisør rimelig frie tøjler, men ville bare gerne have at mit pandehår ikke skulle ende i en hårnål igen, som det sort set gør hver dag (bare se tilbage på mine billeder, hehe).

TADAAA! Sådan ser mit nye pandehår ud! Jeg er helt vild med det – også selvom jeg liiige skal vænne mig til det. Jeg har før haft almindelig lige pandehår og det ville jeg ikke have igen, men dette er skråt og mere pjusket og jeg tror faktisk at det passer lige til mine krøller og til mig. Jeg glæder mig bare til at jeg får det vasket selv og så lige selv får fingrene i det.
Det er selvfølgelig lidt fesent, at jeg så kun viser sort/hvid billeder nu jeg også fik striber i mit hår, men jeg kunne ikke rigtig tage nogle billeder hvor man kunne se farverne; så jeg skal nok forsøge at få taget nogle billeder af håret i morgen.

6 tanker om "En tur ved frisøren"

 1. Pia

  Det ser brandgodt ud 🙂 Skal også snart til frisøren og få mit pandehår (ala dit) tilbage igen, det har været gemt væk ALT for længe..

  Svar
 2. Mønneberg

  Det ser virkelig godt ud og glæder mig til at se farverne :D!
  ..Men er virkelig misundelig :$. Kæmper lidt med at finde en god frisør i nærheden som vil have frie tøjler :$..

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *