Hverdagsglimt #2

Så blev det tid til endnu et indlæg med hverdags glimt. Som jeg før har nævnt er dette billeder, som jeg har tager med telefonen, men som aldrig kommer videre derfra. Derfor samler jeg dem her, for at dele nogle af mine små øjeblikke.

Som jeg før har nævnt her på bloggen, er det bedste tidspunkt for mig om morgenen. Jeg er helt igennem a-menneske og det betyder også, at jeg automatisk har gjort morgenmad og hygge om morgenen til en fast rutine herhjemme. Hvis man spørger mig, så er grape og natural yoghurt med frugt noget af det bedste morgenmad man kan få.

Jeg har fået den sidste HPV-vaccine. Jeg er altså glad for det er overstået, for jeg er blevet lidt ør hver gang jeg har fået en lavet. Jeg ved godt at der er en del tale om, at HPV-vaccinen måske ikke er så fantastisk, som man startede med at gøre den til. Men jeg er altså glad for at have fået den – og samtidig slippe for at skulle betale for den.

Det var egentlig meningen at Tanni og jeg skulle ud og gå os en lang tur, men istedet gik vi en lille tur og endte nede i byen, hvor vi fik os en kop varm kakao. Det var super hyggeligt – og vi fik vendt det sidste nye.

Det er blevet forår! Jeg bliver simpelthen så glad af at himlen er blå og vejret er mildere. Det giver mig en masse overskud og glæde. Jeg får lyst til at være udenfor og nyde vejret. Jeg har også fået indviet mine nye (dejlige) allstars. Seriøst, de er virkelig lækre at have på!

Har du oplevet noget spændende her på det sidste?

13 tanker om "Hverdagsglimt #2"

 1. Christina

  Jeg kunne ikke forestille mig, at man skulle starte forfra :p men jeg aner det ikke. Hehe. Jeps, du må spørge doktormanden om det 🙂

  (jeps, jeg har fået din mail – og har også svaret).

  Svar
 2. Lille Lisa

  Jo, det tænker jeg – men aner ikke hvordan sådan noget foregår. Om jeg så skal starte 'forfra' eller hvordan. Nåh, jeg finder nok ud af det 🙂

  (Har du fået min mail?)

  Svar
 3. Lille Lisa

  Jo, det tænker jeg – men aner ikke hvordan sådan noget foregår. Om jeg så skal starte 'forfra' eller hvordan. Nåh, jeg finder nok ud af det 🙂

  (Har du fået min mail?)

  Svar
 4. Christina

  Hehe. Ja, de skulle ligesom bare overståes – for jeg synes virkelig det er ubehageligt!
  Åh ja, du må jo nok ikke få vaccinen imens du har en lille bebs i maven 😉 hehe. Men kan du så ikke bare tage den sidste vaccine på et senere tidspunkt? 🙂

  Svar
 5. Christina

  Hehe. Ja, de skulle ligesom bare overståes – for jeg synes virkelig det er ubehageligt!
  Åh ja, du må jo nok ikke få vaccinen imens du har en lille bebs i maven 😉 hehe. Men kan du så ikke bare tage den sidste vaccine på et senere tidspunkt? 🙂

  Svar
 6. Christina

  Hehe. Mange tak 🙂 .. Det er jo bare lidt billeder om min 'hverdag'. Du ved; når man tager nogle billeder, men samtidig tænker at det ville være lidt tyndt kun at lave et indlæg med det ene billede. Hehe.

  Jeg giver dig helt ret angående solen; det er helt sikkert min motivationsfaktor lige nu! Hvor er det dog bare for skønt!

  Svar
 7. Lille Lisa

  Intet spændende herfra – men yay for at du har fået alle dine stik!
  Jeg fik mit stik nr 2, og minutterne efter testede jeg så positiv, så der blev lige sat en stopper for de vacciner for mig. ÆV!

  Lækre slanke ben 😉

  Svar
 8. Lille Lisa

  Intet spændende herfra – men yay for at du har fået alle dine stik!
  Jeg fik mit stik nr 2, og minutterne efter testede jeg så positiv, så der blev lige sat en stopper for de vacciner for mig. ÆV!

  Lækre slanke ben 😉

  Svar
 9. EM

  Hvor er det nogle hyggelige stemnings billeder!

  Det eneste “spændende” er solen. Det gør mig så glad at vi har set så meget til den. Man bliver i så godt humør 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar
 10. EM

  Hvor er det nogle hyggelige stemnings billeder!

  Det eneste “spændende” er solen. Det gør mig så glad at vi har set så meget til den. Man bliver i så godt humør 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *