Med på moden!

YEEES!! Jeg blev simpelthen så glad, da kæresten fortalte at Føtex havde allstars på tilbud til kun 350kr! Jeg tog afsted med det samme, for at se om jeg kunne være så heldig at finde nogle til mig – og lucky me, for nu er jeg den heldige ejer af et par sorte allstars! Jeg er allerede så glad for dem og glæder mig helt vildt til at skulle få dem i brug – og nu hvor forårsvejret kommer, så burde der jo være rig mulighed for det.
Folk der kender mig ved at jeg har snakket om at skaffe mig nogle allstars i lææænge. Jeg ved ikke helt hvad der er ved dem, men jeg kan bare så godt lide dem! Der er så mange der har dem, og det må da betyde at de er gode nok.. Må det ikke? Jeg håber i hvert fald at de lever op til de forventninger jeg har.
Har du allstars? Og er du glad for dine?

12 tanker om "Med på moden!"

  1. Christina

    Hehe. Nu har jeg jo kun haft dem på et par gange, og så lang tid synes jeg altså ikke de tager at få på :p men jeg kan jo nå at ændre mening mange gange. Hehe.

    Svar
  2. Christina

    Hehe. Nu har jeg jo kun haft dem på et par gange, og så lang tid synes jeg altså ikke de tager at få på :p men jeg kan jo nå at ændre mening mange gange. Hehe.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *