Weekend

[source]

Så er det snart weekend! Jeg skal bare lige på arbejde først, før jeg kan sige at jeg har weekend. Jeg var ikke afsted på arbejde i går, da jeg havde hovedpine og var virkelig svimmel, men i dag tager jeg afsted på trods af at jeg stadig er en smule svimmel (det håber jeg stærkt på forsvinder i løbet af dagen).
Men nu hvor det er weekend, har jeg en masse dejlige planer. Faktisk har jeg glædet mig til weekenden; ikke fordi jeg ikke kan lide mit arbejde, men fordi jeg har lidt forskellige planer og skal være sammen med nogle skønne veninder.
Fredag: Når arbejdet er ‘overstået’, skal jeg forhåbentlig til Esbjerg. Jeg mangler stof, så jeg kan komme videre med mit hækleprojekt. Jeg vil så gerne videre med det, for synes faktisk det er lidt hyggeligt. Hvis jeg når det, skulle jeg også gerne ned på biblioteket for at aflevere nogle bøger – og låne nogle nye. Derudover skal jeg hjem til mine forældre og hente de TW-produkter, som jeg har købt.
Lørdag: Jeg skal ned i byen og spørge ind til om man kan købe en ny knappe til min jakke (mistede knappen da vi var i sommerhus), nu hvor jeg så alligevel er nede i byen havde jeg tænkt mig at se lidt efter en ny top. Om aftenen skal jeg til madklub hos P. med Tanni – og jeg glæder mig helt vildt til at se de to dejlige tøser.
Søndag: Når jeg står op søndag, skal jeg til Tyskland med L. Jeg mangler egentlig ikke noget dernede fra, men jeg er sikker på at turen nok skal blive super hyggelig. Og så ender jeg jo nok med at købe lidt med hjem alligevel, haha. Hvis vi er hjemme i okay tid, har jeg en idé om at jeg komme lidt videre med at hækle på mit tæppe.
Hvad skal i lave i weekenden?

3 tanker om "Weekend"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *