Så er jeg igang

Jeg er så småt begyndt på mit hækleprojekt og indtil videre går det faktisk rigtig godt. Jeg har kun fået lavet 6 rækker, så der er laaang vej endnu, men jeg er sikker på at det nok skal lykkedes. Det tog mig dog også noget tid at komme igang; for sådanne stofstrimler er godt nok hårde at hækle med, så jeg skulle lige finde en teknik der fungerede.

Derudover er det også en smule tidskrævende, at skulle rive stoffet – men det er stadig en billigere løsning end bruge det zpagetti-stof/garn der er lavet. Jeg river én strimmel ud af et stykke stof, så jeg ikke skal hæfte så mange ender. Indtil videre fungere det rigtig fint.

Jeg kan dog ikke komme videre, for har ikke mere stof. Jeg håber på at kunne låne bilen på lørdag, så jeg kan komme i stof2000 og købe en masse grålige farver, så jeg kan hækle videre i løbet af weekenden. Det var egentlig ikke meningen at der skulle hvid på, men det gik bare så godt med at hækle og hvid var det eneste jeg havde på lager.

Nu kommer spørgsmålet bare, at jeg ikke helt ved hvor stort det skal være. Hvor stort er et normalt tæppe? Jeg har tænkt at tæppet skal være sådan et rundt et man kan have under en læsestol eller sådan noget.

5 tanker om "Så er jeg igang"

  1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *