Sten fra stranden

Da kæresten og jeg var ved stranden, gik jeg rundt og samlede på flade sten. Kæresten synes det var underligt, men jeg havde en lille plan med dem. Jeg arbejder sammen med en der laver de sødeste sten – og jeg tænkte at jeg ville prøve at lave dem. Desværre blev mine ikke helt så fantastiske som hendes, så jeg bliver nok nødt til snart at købe nogle af dem hun har lavet. Men i hvert fald; så fik jeg tegnet på nogle af de flade sten og jeg synes de er blevet okay.

4 tanker om "Sten fra stranden"

  1. Daisy

    De er da blevet rigtig søde. Min genbo tegner/maler også på sten. Og det ser bare godt ud når der ligger sten med motiver i bedene om sommeren 😉

    Svar
  2. Daisy

    De er da blevet rigtig søde. Min genbo tegner/maler også på sten. Og det ser bare godt ud når der ligger sten med motiver i bedene om sommeren 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *