Moonwalker

Jeg har valgt at næste bog i min Reading Challenge skal være selvbiografien Moonwalker. Jeg har før været igang med at læse den, men kom fra det igen. Så nu skal den læses! Det er Michael Jackson selv der har skrevet bogen og derfor er den jo også på engelsk – man kan sikkert også få den på dansk, men så føler jeg bare ikke den er så virkelighedstro. Giver det mening? I hvert fald, så glæder jeg mig til at komme igang med bogen og få et indblik i hans verden med hans ord.
Og fordi jeg fik fat i bogen, kunne jeg ikke lade være med at tænke lidt over at han jo faktisk stadig lever videre. Bogen er fra 1988 (det år jeg blev født, faktisk), og det er jo helt vildt hvad han har oplevet i løbet af sit liv. Og fordi han netop har oplevet så meget – og givet sine fans så meget – så bliver han ved med at leve videre.
Blandt andet har Cirques de Soleil jo lavet The Immortal Tour, som var en hyldest til musikken. Og jeg skal jo til april ind og se Thriller Live, som er et musical der også hylder hans musik. Og jeg er sikker på at der er mange andre forestillinger, som også er med til at hylde både ham og musikken. Udover forestillinger er der jo også efterfølgende blevet lavet et utal af film – alle for at danne et billede af manden. Der bliver samtidig også lavet forskellige spil om ham; både konsolspil, spil til iphone, men også spillemaskiner og så videre.
Der bliver også lavet forskellige auktioner, hvor hans tøj, kostumer, sko og så videre bliver solgt til helt sindssyge priser. Der bliver lavet forskellige udstillinger på museer, for at vise en lille bid af ham. Derfor blev jeg også vildt glad, da jeg hørte at man muligvis ville åbne for Neverland og gøre det åben for offentligheden; så man kunne både se hans bolig, men også prøve de forskellige forlystelser og se dyrene i parken. Det er helt sikkert noget jeg skal opleve, hvis det bliver en realitet!
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Mediebureauet Firkløver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *