Kan i huske mit tidligere projekt?

Eller det var jo egentlig ikke et projekt som jeg fik fuldført, desværre. Men bare et projekt, jeg tilførte til mig ‘to-do’ liste. Jeg har før lavet et indlæg om det, hvor jeg spurgte om hjælp til nogle der havde erfaringer med at lave sådan et tæppe; der var super gode svar, men alligevel følte jeg mig ikke helt sikker i sagen.Det handler om dette runde tæppe, som er hæklet af bomuldstof. Jeg synes simpelthen at tæppet er såsåså fedt, og så kunne det jo være genialt hvis jeg nu selv kunne fremstille et. Billedet er fundet hos Familie Journalens hjemmeside – og det samme har den opskrift, som jeg læner mig lidt op af.

Men jeg må indrømme, at jeg dengang lidt opgav at komme igang. Hvorfor ved jeg ikke, men det er aldrig blevet til mere end tanken. Indtil nu; jeg har besluttet mig for at nu skal det være. Jeg er godt klar over, at det er et kæmpe projekt at begynde på, men der er jo ingen der siger at jeg skal være færdig i morgen.
Jeg var derfor nede i byen idag for at købe en hæklenål (en størrelse 15 – den ser jo kæmpe ud!) og noget stof at begynde med. Jeg har valgt at den skal være i grålige nuancer og så måske med lidt turkis eller lilla. De personer der kender mig, ved at jeg måske er lidt farveforskrækket. Jeg elsker farver; men når det så kommer til stykket og jeg skal lave noget til herhjemme, vælger jeg nok for ofte den sikre, kedelige og neutrale vej.Men nu må jeg først igang med at rive alt stoffet i strimler, så jeg efterfølgende kan komme igang med at hækle. Jeg er godt klar over at det sikkert bliver skidesvært, men jeg vil bare så gerne, at jeg må tage kampen! Hvis det er helt umuligt, overvejer jeg at lave et firkantet tæppet istedet, men den runde er altså bare flottere!

2 tanker om "Kan i huske mit tidligere projekt?"

 1. Christina

  Altså, det går faktisk fremragende 😀 .. Jeg har hæklet 6 omgange nu (måtte stoppe fordi min hånd gjorde så ondt = det er virkelig hårdt, når det er stof man hækler med, hehe). Nu skal jeg bare lige have købt noget mere stof, så jeg kan komme videre. Jeg er forhåbningsfuld, og tror på at resultatet nok skal blive ok.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Orv, det vil jeg glæde mig til at se. Drømmer selv om et sådan hæklet tæppe, til trods for jeg ikke kan hækle.

  Glæder mig til at se hvad du når frem til 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *