Naturlig Snackbar

Jeg bliver simpelthen lige nødt til at nævne disse snackbare! Jeg er jo en slikmund og det sværeste for mig ved at skulle tabe mig er ganske simpelt at holde mig fra alle former for ‘snack’ og ‘hyggemad’. Derfor er jeg hele tiden på jagt efter alternativer, som jeg kan bruge istedet for. I den forbindelse faldt jeg over disse snackbare; naturlig. Kender i dem?
Det eneste disse snackbare indeholder er;dadler, mandler, nødder, kakao og solsikkeolie. Og jeg synes de smager super godt. Kender de de der figen frugtstænger? De har lidt smag og konsistens som dem. For de er lidt fedtede, men det synes jeg bestemt ikke gør noget. Jeg har valgt at købe mine i en kakao-variant, men den fås i et par andre varianter.
Dog skal det siges, at de er lidt dyre (synes jeg); sådan en pakke her med 4 stykker koster 20kroner. Men jeg tænker at det er et godt supplement til fx madpakken bare engang imellem. De minder sikkert meget om de dadelkugler man kan lave (og som jeg regner med at vise jer her på bloggen snart!), men hvis man ikke gider stå i køkkenet eller man har travlt, er dette helt klart et godt bud.
Kender du naturlig snackbarene? Har du smagt dem – hvilken variant var din favorit?
Hvis du ikke har smagt dem, synes jeg helt sikkert du skulle prøve det!

5 tanker om "Naturlig Snackbar"

 1. Anonymous

  De er fantastiske – spiser dem også. Mine børn er også vilde med dem. Jeg er mest til kakao, men synes også de andre er ok.

  Svar
 2. Anonymous

  De er fantastiske – spiser dem også. Mine børn er også vilde med dem. Jeg er mest til kakao, men synes også de andre er ok.

  Svar
 3. Anne-Mette

  Kender dem ikke, men tror jeg vil kigge nærmere på dem efter din anbefaling. Jeg er selv på diæt, og det er altid godt med nye variationer i dagligdagen. Jeg spiser selv en del “müsli-barer” fra Isis. De er nemlig uden sukker, så jeg ikke får de store udsving i blodsukkeret.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *