Nye billeder af bæsterne

Jeg ville lige vise jer de nyeste billeder af dyrene. Det var bare som om at dyrene ikke helt var med på min pludselig idé om at der skulle tages billeder. Dette er faktisk de eneste billeder (ud af alle dem jeg tog), som blev sådan nogenlunde.Der kommer ikke så mange indlæg omkring dyrene for tiden af den simple årsag, at jeg simpelthen ikke ved hvad jeg skal skrive? Vores hverdag herhjemme er meget ens egentlig, så det er ikke fordi der sker det helt vilde. Jeg har dog planlagt en gåtur indenfor den nærmeste fremtid, så hvis jeg får taget nogle billeder der, blogger jeg jo nok om det. Men de trives og har det godt; spiser alt hvad de kan og sover de mest mærkelige steder. De dejlige tossede dyr.

8 tanker om "Nye billeder af bæsterne"

 1. Christina

  Hehe. Jeg elsker også dyr, men må dog sige at jeg ikke elsker insekter 😛 hehe. Det er ildere (eller fritter om man vil), som jeg har. Jeg har disse 3 banditter; Rofus, Mailo og Parkour Tello (vi kalder ham bare Tello) 🙂

  Ehm. Det er faktisk meget simpelt med den der widget. Jeg kan fortælle det her, for jeg ved ikke lige om jeg laver et decideret indlæg til det, men jeg vil da have det i tankerne, tak :).
  1. Gå ind på din goodreads side.
  2. Vælg 'edit profile'
  3. derinde står der i bjælken i toppen 'profile', email' osv … Der står også 'widgets'. Tryk på den.
  4. Nederst på widgets siden finder du '2013 Reading Challenge'-widgetet.
  5. Inde på din blog skal du gå ind i layout og trykke på 'tilføj et gadget'.
  6. Så skal du bare finde det gadget der hedder HTML/javascript – og kopiere koden fra goodreads ind.
  7. Så skulle det gerne virke 🙂

  Svar
 2. Christina

  Det er altid lækkert med nye følgere; så velkommen til! 🙂 og tak for de søde ord om min blog.

  Jeg elsker dyr; så var slet ikke i tvivl om at jeg skulle have nogle selv da jeg flyttede i lejlighed med kæresten 🙂

  Svar
 3. Line Alfie

  OMG … Jeg er forelsket! Elsker alle dyr, både med og uden pels (tilmed insekter), og tror nok, jeg døde en lille smule, da jeg så disse billeder, simpelthen fordi det er så overcute. 🙂 Jeg er nødt til at vide, hvad de små øgler hedder? c”,)

  Kan forresten se, du lavet mange fede indlæg til os, som er idioter til at få blogger m.v. til at virke. Tror nok, jeg er sluppet af med kommentarkoderne ved din hjælp. Men nu f.eks. den widget fra Goodreads – hvordan pokker har du fået det til at funke? Har forsøgte flere gange med måneders mellemrum (og andres forsøg på at guide mig igennem). Et eller andet går bare helt, helt galt. Måske vi kunne få en guide? Så ville damen her i hvert fald være lykkelig. 🙂

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *