Bloghjælp: Gør din blog mobilvenlig

Jeg læser til tider blogs på mobilen, og det er bare mere overskueligt at læse en blog som er sat op til mobilvisning. Derfor viser jeg lige en hurtig forklaring på, hvordan man gør sin blog mobilvenlig.

Når du går ind på din blog, skal du vælge fanen til venstre som hedder Skabelon. Det er også derinde du redigere i HTML-koderne på din blog. Derinde er der midt på siden et felt der hedder Mobil – under den er der sådan en indstillinger-knap (den jeg har lavet en rød cirkel om). Den skal du trykke på..
.. Når du har trykket på den, skulle din side gerne se ud som på billedet ovenfor. Her kan du vælge ‘Ja. Vis mobilskabelon på mobilenheder‘, og så er din blog (og indlæg) lavet så de er nemmere at se på mobilen. Her kan du også vælge hvordan din blog skal se ud på mobilenheder.
Jeg håber denne var til god hjælp for jer. Hvis der er noget der er forvirrende eller andet, så spørg endelig!
Ønsker du at jeg laver et bloghjælp-indlæg på noget andet, så kontakt mig endelig på crsd1988@gmail.com – så vil jeg se hvad jeg kan gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *