2013 Reading Challenge

Jeg har simpelthen valgt at være med i en Reading Challenge på Goodreads. Egentlig virker det ikke så uoverskueligt at skulle nå at læse blot 10 bøger i løbet af 2013. Normalt vil jeg bare genlæse nogle af de bøger jeg i forvejen har læst og elsker, men i 2013 skal det være slut! Jeg skal nemlig i løbet af året læse 10 nye bøger; jeg regner selvfølgelig med at jeg nok skal gennemføre det, men nu må vi se.Jeg ved godt at 10 bøger selvfølgelig ikke ret mange, men jeg blev nødt til at være en smule realistisk. Jeg håber selvfølgelig på at jeg får læst meget mere end 10 bøger i løbet af 2013: samtidig er det cirka en bog i måneden og det er bare ikke hver måned at tiden er til det.

Jeg har indtil videre fået læst en bog, nemlig Vandrende Sjæle (the Host af Stephanie Meyer), nu er jeg lige ved at finde ud af hvilken bog der skal være den næste. Valget står lidt mellem hobbitten eller Moonwalker.Hvis I kunne tænke jer at følge lidt med, har jeg sat et widget ind i højre side. Her står der hvor langt jeg er i forhold til mit mål om at læse 10 bøger i år.

Deltager du? Hvis ja, hvad er dit mål så i år?

10 tanker om "2013 Reading Challenge"

 1. Christina

  Hehe. Jeg må også indrømme, at jeg kun LIGE er begyndt at bruge goodreads, men synes at det er ret smart. Jeg kender en del der bruger det 🙂

  Hvis jeg gik ledig (som jeg gjorde sidste år), så fik jeg også læst flere bøger. Så det er jo klart at du har muligheden for at få læst lidt ekstra, når du er hjemme. Hvad er det der er sket, siden du lider af infektioner/lammelser – det lyder jo forfærdeligt!

  Men jeg håber altså også på, at jeg får læst mere end mine 10 bøger. Jeg blev bare nødt til at sætte et mål som var realistisk; nu hvor jeg både arbejder, tager ekstra arbejde, maler, syer osv. 🙂

  Tak for de søde ord om min blog! Jeg gør jo hvad jeg kan, for at gøre den så personlig (og spændende?) som mulig, så det varmer altid når folk kan lide det jeg skriver om. Hehe. Jeg håber da du vil følge med 🙂 – jeg vil i hvert fald tage et kig på din blog.

  Svar
 2. Line Alfie

  Yay – endelig en anden, der skriver om og bruger Goodreads! Troede sgu snart, jeg var den eneste bruger. Følte mig som total uddøende race. c”,)

  Mit mål er sat til 30. Det er måske lidt lavt. Ti er læst pt. Mit mål sidste år var 24, men jeg endte på 39, så jeg når nok derover, men jeg vil hellere være på den sikre side og have en succesoplevelse. Det skal så siges, jeg er førtidspensionist og ofte sengeliggende i længere perioder pga. infektioner eller lammelser, så det er knap så imponerende, som folk med job, børn og nervøse trækninger, der når at læse flere bind af historiske værker med et par klassikere klemt ind derimellem. c”,)

  Jeg mener ikke, jeg er stødt på din blog før, men jeg er glad for, jeg fandt den nu! Tusinde tak, fordi der findes blogperler som din. 🙂

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  Svar
 3. Christina

  Haha. Hvis du læser en bog om ugen, så er det jo et lille mål jeg har sat mig. Hehe. Men jeg har været god til at læse de samme bøger igen og igen, og min største udfordring er egentlig at skulle læse NYE bøger :p jeg skal nok gøre det! Jeg vil 😀 hehe. Men det burde også være realistisk for mig at nå målet.

  Svar
 4. Christina

  Helt sikkert en prioriteringssag; det giver jeg dig kun ret i. Men når jeg også gerne vil sy og male (og samtidig arbejder og har ekstra vikartimer), så er timerne bare lidt små. Hehe. 🙂

  Svar
 5. Eeyorenyk

  10 bøger på et år … Wow. Jeg tror jeg ville dø af mangel på ord. Haha. Jeg har aldrig sat mig et officielt mål af den slags, men læser i gennemsnit et bog om ugen, mere i perioder og an på hvilken type (og længde) af bog det er. 😛

  Svar
 6. Christina

  Hehe. Ja, 10 er sådan et dejligt tal. Jeg ville også ønske, at jeg kunne læse så mange bøger som de bogbloggere, men jeg har virkelig ikke tiden til det. Desværre. Men jeg håber på, at den challenge kan få mig igang med at læse noget mere igen.

  Svar
 7. tiinerdk

  Mit mål i år er også 10 bøger (tror jeg) og for mig er det helt fint 😛 Læser ikke lige så meget som de der bogbloggere der har challengde helt op til 100 eller 50 bøger hehe 😉

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *