Sommerhustur

Kæresten og jeg tog afsted i lørdags, for at tilbringe nogle dage i et sommerhus i Blåvand. Vi havde begge ferie i denne uge og havde derfor besluttet at der skulle ske et eller andet. Sommerhuset var super hyggeligt, og på grund af kulden fik vi tilbragt meget tid der, hvor vi hyggede med at spille forskellige spil, jeg fik læst lidt og vi var i spaen. Helt sikkert noget, som vi snart skal gøre igen. Bare det at komme hjemmefra og ikke skal tænke på ‘hverdagen’ (og dyrene for den sags skyld), giver altså bare en en ordentlig overskudsboost.

En ting som jeg elsker ved ferier er, at man har tid til at hygge sig. Vi har spillet en masse forskellige kortspil (og terningespil) og det har virkelig været hyggeligt og sjovt, men det er jo sådan noget man ikke rigtig ville sætte sig ned og gøre en aften derhjemme – og godt for det, for så er det bare så meget mere specielt, når man er på ferie.
Hver evig eneste gang vi ville have ild i dette monstrum, kæmpede vi en kamp og det var først når vi var lige ved at give op, at der kom ild i den. Men hold nu op, hvor er det hyggeligt med en pejs! Det giver bare en hel speciel stemning, når der er fyret op i sådan en.
Når man er på ferie, har man også tid til at lave noget god mad. Jeg havde valgt at jeg i disse dage ikke ville tænke på mit vægttab, så vi hyggede med lige præcis det mad vi havde lyst til uanset – og dertil en masse masse slik og chips. Vi havde det super hyggeligt og det var fantastisk at man bare kunne spise hvad man havde lyst til, fremfor at skulle overveje hver eneste måltid.
Og så spaen! Jeg har ikke tal på hvor lang tid vi brugte i den; men hvor var det dog fantastisk. Vi var i den hver aften – og det var super skønt. Vandet blev dog rigtig hurtigt varmt, så jeg var ikke deri så lang tid som kæresten. Jeg fik det simpelthen så varmt, at jeg bare blev nødt til at komme op af vandet. Hehe. Men det var lækkert i den tid jeg var deri. Men man kunne altså godt være fristet til selv at skulle have sådan en.

5 tanker om "Sommerhustur"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Christina

  Det var VIRKELIG også lækkert; vi skal helt sikkert afsted igen. Bare det at man kommer væk hjemmefra er jo helt fantastisk, så er det jo egentlig ligegyldigt om det er i samme by eller i den modsatte ende af landet.

  Det er selvfølgelig dyrere at leje et sommerhus i sæson, men som vi valgte at leje et sommerhus er det faktisk slet ikke dyrt. Vi lejede dette sommerhus i en hel uge fra lørdag til lørdag – (vi var dog kun afsted lørdag-onsdag, og så tog mine forældre de resterende dage). Men vi skulle faktisk kun betale 2300kr (+ forbrug) for en hel uge. Det synes jeg ikke er så galt 🙂

  Svar
 3. Christina

  Det var virkelig også hyggeligt! Det eneste minus ved det var dog, at dagene gik ALT for hurtigere. Pludselig var alle dagene gået og så skulle vi hjem igen

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *