Hverdagsglimt #1

Fordi jeg ikke altid har mit kamera på mig og fordi jeg er blevet en klovn til at bruge instagram (selvom jeg tager billeder med min telefon) – har jeg valgt at jeg indimellem vil lave indlæg om hvad jeg har lavet ‘siden sidst’ – der er en del bloggere der gør det, så nu prøver jeg også. Jeg regner med at lave et ‘hverdagsglimt’-indlæg engang indimellem.

Kæresten var en dag ovre og handle og kom hjem med denne ‘fordi-du-er-sød-chokolade’. Jeg må indrømme, at jeg elsker at marabou har lavet de små beskeder på deres chokolader. Man kan da ikke andet end smile af at få sådan en chokolade?

Er der noget bedre end at have god tid om morgenen? I think not. Fordi det er vinterferie er mine arbejdstider ændrede, hvilket gør at jeg har bedre tid om morgenen. Jeg kan rigtig godt lide at have god tid om morgenen – og jeg må indrømme, at jeg ikke bryder mig om at stresse om morgenen; de morgener hvor jeg kommer lidt for sent op, baner bare vej for dage som jeg ønsker hurtigt skal overstås. Så nogle af mine morgener har set sådan der ud; et glas juice, yoghurt og så bruge noget tid foran computeren.

Vi er så småt igang med at rydde op i vores skuffer og skabe i køkkenet – og i den forbindelse kunne jeg jo bruge de bøtter som jeg købte i ikea. De er fuldstændig ligesom jeg havde forestillet mig og jeg synes det ser super godt ud med de tavleklistermærker jeg engang for lang tid siden købte i Søstrene Grene. Jeg skal helt sikkert i ikea efter flere bøtter på et tidspunkt.

Jeg er begyndt på denne bog; vandrende sjæle. Jeg har ferie, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at få den læst. Jeg har haft den på hylden lige siden den udkom for nogle år siden, men jeg har virkelig ikke kunne tage mig sammen til at få den læst; så nu skal det være. Har du læst den – og hvad synes du om den? Jeg har hørt delte meninger om den, så jeg er spændt på hvad jeg mener når jeg har læst den. Indtil nu er jeg i hvert fald ikke videre imponeret.

Har du oplevet noget spændende her på det sidste?

6 tanker om "Hverdagsglimt #1"

 1. Christina

  Jeg har også læst bogen til ende nu – og wauw! Jeg giver dig helt ret i at det er en nyskabende historie. Jeg synes virkelig den er god, da jeg først kom over de første 3-4 kapitler som jeg virkelig synes var tørre og hårde at komme igennem.

  Ja, jeg så også lige at den kommer i biffen i midten af marts. Det er jo super lækkert, at jeg så lige nåede at læse bogen inden. For jeg skal da helt klart se filmen! 🙂

  Svar
 2. Charlie

  Jeg elsker den – altså bogen (ville dog også elske chokoladen…). Jeg synes virkelig at Stephenie Meyer formår at skabe en historie, som ikke er hørt før og som jeg virkelig blev grebet af (jeg kan også godt lide Twilight bøgerne, men denne er gennemført på en helt anden måde). Jeg har dog læst den på engelsk og kan godt forestille mig at der går en del tabt i oversættelsen…

  Der kommer en film meget snart – allerede i marts tror jeg 🙂

  Svar
 3. Christina

  Jeg tager også kampen op med bogen, selvom jeg synes den er lidt kludret. Jeg har nu læst et par kapitler og synes den virker ret forvirrende; jeg håber dog på at det hele giver lidt mere mening når man kommer lidt længere ind i historien 🙂 .. Uh, det kunne sikkert være fedt hvis man ville lave en film på den. Jeg har intet hørt om det, godt nok – men nu er det jo Stephanie Meyer der har skrevet den, så muligheden er der jo. Hehe.

  Ja, det er altså fedt med den chokolade. Jeg har været lidt på jagt, og jeg synes bare ikke jeg kan finde dem mere. Kæresten snakker om at det var nogle der var blevet lavet i forbindelse med Valentines Day, men jeg aner det ikke.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *