Fastelavn er mit navn..

Normalt viser jeg ikke så meget fra mit arbejde, men jeg ville lige vise jer noget af det fastelavnspynt, jeg har lavet med børnene i børnehaven. Dog kan jeg ikke tage hele æren, da det faktisk var en af de andre pædagoger, der begyndte at sidde og lave disse ansigter – jeg førte ligesom bare idéen videre.
Ansigterne er lavet i saltdej, hvor børnene og jeg har prøvet at lave nogle af de forskellige ting, man kunne klæde sig ud som til fastelavn. Da vi var færdige og ikke kunne komme på flere ting at lave (eller havde evnerne til at lave nogle af de bud børnene kom med) kom de i ovnen, og så har vi derefter malet dem og givet dem lak. For ligesom at pynte lidt i børnehaven, har jeg limet dem op på et lærred – og jeg synes virkelig det ser super godt ud!
Jeg synes idéen er super skøn og man kan jo lave den med hvad som helst og ikke kun med fastelavn som tema. Man kunne jo også sagtens lave noget i denne stil på hjemmebasis. Men det er helt sikkert en idé jeg vil komme i min idé-bog til en anden god gang.

2 tanker om "Fastelavn er mit navn.."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *