En bowlingtur

Jeg brugte min aften igår på at bowle med kæresten, L (kærestens søster) og hendes kæreste. Det var super hyggeligt (også selvom jeg tabt stort). Vi var taget ind til City Bowling i Esbjerg; og jeg må indrømme at det føltes lidt underligt at være de eneste der bowlede. Men vi hyggede os og havde det sjovt, og så kan det jo egentlig være ligemeget om der ikke var andre eller om der var propfyldt.
Da vi havde bowlet, havde vi bestilt noget mad. L. og jeg fik spareribs, mens drengene fik noget steak-noget. Det var virkelig lækkert og vi blev alle mætte. Da vi havde spist, synes vi det var for tidligt at slutte aftenen af, så vi tog hjem dem for at få en øl (læs: Christina drak vand, for hun skulle køre) og så kunne de se noget fodbold. Selvom jeg ikke selv ser fodbold, var det altså rigtig hyggeligt.
Jeg kom lige til at kigge tidligere indlæg igennem; faktisk har vi været ude at bowle meget her på det sidste. Det plejer vi virkelig ikke. Hehe. Men det er nu meget hyggeligt! Og efter jeg ikke har ondt i mit håndled mere, så kan jeg også være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *