Tupperware party

Jeg har idag brugt min aften til noget tupperware party. Jeg ved egentlig ikke helt hvorfor jeg tog med, for det siger mig ikke rigtig noget, men hyggeligt var det nu alligevel. Det var min kusine der afholdte det, så min mor og mine tanter var med til det. Selvom jeg egentlig havde sagt hjemmefra, at jeg intet ville købe (jeg synes virkelig det er alt alt for dyrt), så endte jeg alligevel med at købe nogle vandflasker – som jeg selvfølgelig nok skal vise jer, når jeg modtager dem.

Har i noget tupperware? 

15 tanker om "Tupperware party"

 1. Pingback: Tilbageblik på 2013 (jan-juni) | frk stubba

 2. Christina

  Hehe. Ja, det holder jo min. 20 år (siger de). Men jeg må indrømme, at jeg også var den eneste til det TW-party under 30 :p hehe. Det er bare lidt husmor-agtig, og så er det bare underligt at sidde der og høre om hvordan man kan bruge en skål osv :p (eller, det synes jeg).

  Svar
 3. Christina

  Jeg synes bare tit dåseåbnere er problematiske fordi jeg er venstre håndet, så nu har jeg fundet en der virker – så tør ikke eksperimentere mere 🙂

  Men ja, jeg købt de 2 små flasker og har faktisk tænkt, at hvis de er gode nok – så kan det være vi skal have dem der er en tand større en anden gang 🙂

  Svar
 4. Anne-Mette

  Jeg har i virkeligheden kun 3 firkantede bøtter til fryseren (i knaldgrøn) – de passer lige til 500 g hakket kød. Jeg er super glad for dem og vil i virkeligheden gerne holde et TW-party, men når jeg forsøger at overtale nogle af mine veninder, går det helt galt. Det er vist for husmor-agtigt. Men lortet holder jo… Nå ja – jeg må jo prøve igen.

  Svar
 5. Anne-Mette

  Jeg har i virkeligheden kun 3 firkantede bøtter til fryseren (i knaldgrøn) – de passer lige til 500 g hakket kød. Jeg er super glad for dem og vil i virkeligheden gerne holde et TW-party, men når jeg forsøger at overtale nogle af mine veninder, går det helt galt. Det er vist for husmor-agtigt. Men lortet holder jo… Nå ja – jeg må jo prøve igen.

  Svar
 6. Helle Rasmussen

  Jeg har nu også en den Tupperware i skabet, har også flasker, de er bar rigtig fine, til de unge når de går til sport osv. men har de store i køleskabet til dejlig koldt vand. Men det er jo ikke et issue lige nu, men gode er de. Kan ikke undvære deres dåseåbner, rigtig god til mine træls hænder. Syns også det er mega mange penge, men de er givet godt ud. Tror jeg har samme tendens som med tøj, der er alså nogle ting jeg ikke får brugt, så kunne de være nok så smarte på aftenen.

  Svar
 7. Helle Rasmussen

  Jeg har nu også en den Tupperware i skabet, har også flasker, de er bar rigtig fine, til de unge når de går til sport osv. men har de store i køleskabet til dejlig koldt vand. Men det er jo ikke et issue lige nu, men gode er de. Kan ikke undvære deres dåseåbner, rigtig god til mine træls hænder. Syns også det er mega mange penge, men de er givet godt ud. Tror jeg har samme tendens som med tøj, der er alså nogle ting jeg ikke får brugt, så kunne de være nok så smarte på aftenen.

  Svar
 8. Christina

  jamen der er ingen tvivl om at det holder meget længere end alt det andet skrammel man kan købe, men ja :p .. Jeg endte jo også med at købe noget og har da også lidt forskelligt i skabene i forvejen. Hehe.

  Svar
 9. Binemor

  Tupperware det holder bare, så må man siger hvad man vil om prisen 🙂
  Tænker bare tit på alt det crap-plast-opbevaring jeg har købt i fakta og ikea, det tåler hverken opvaskemaskine eller fryser og lågene bliver skæve. Jeg har skabet fyldt med TW, der er jo dælme livsgaranti på det shit. Ved godt det er mange penge men hvis man købe 1 ting hver gang(!) + at de fleste sælgere også har de der rodekasser med hvor priserne er nedsat 🙂

  Svar
 10. Binemor

  Tupperware det holder bare, så må man siger hvad man vil om prisen 🙂
  Tænker bare tit på alt det crap-plast-opbevaring jeg har købt i fakta og ikea, det tåler hverken opvaskemaskine eller fryser og lågene bliver skæve. Jeg har skabet fyldt med TW, der er jo dælme livsgaranti på det shit. Ved godt det er mange penge men hvis man købe 1 ting hver gang(!) + at de fleste sælgere også har de der rodekasser med hvor priserne er nedsat 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *