En prototype

Som jeg jo skrev i dette indlæg, så havde jeg lånt en masse blade på biblioteket hvori jeg ville bruge nogle af mønstrene, så jeg kunne komme igang med at sy noget tøj. Men da jeg så i weekenden satte mig til at sy, kunne jeg virkelig ikke finde hoved og hale i alle de mønstre – så jeg må indrømme, at jeg valgte at opgive. Julie har dog guidet mig igennem hvordan man gør, så jeg regner med at tage udfordringen op igen snart.
Men jeg var virkelig opsat på at sy; så jeg gik igang med selv at lave et mønster og det gik faktisk forbløffende godt! Jeg fik lavet mit mønster og så gik jeg igang med at sy. Jeg valgte at sy i dette stof (som jeg købte billigt engang), fordi det jo kun er en prototype; altså jeg valgte at sy en prøve først, for at se om mit mønster var helt hen i vejret. Heldigvis fungerede mit mønster – og jeg synes selv resultatet er blevet rigtig godt. Dog er der lige nogle småting som skal justeres, men det er da billigt sluppet? Nu skal jeg bare lige have rettet fejlene og så skal jeg igang med at sy toppen i mit nyindkøbte stof.

2 tanker om "En prototype"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *