En hyggelig aften

Jeg har haft en super hyggelig aften. Jeg er lige kommet hjem efter at have spist hos Tanni. Hun inviterede mig nemlig op til aftensmad og tøsehygge – og hvor var det dog tiltrængt. Der findes virkelig intet bedre end at sidde med bedsteveninden og snakke om alt mellem himmel og jord. Selvom Tanni og jeg er tit sammen, så løber vi aldrig tør for noget at tale om.
Hvad har i lavet her til aften?

2 tanker om "En hyggelig aften"

  1. Christina

    Ja, det var virkelog hyggeligt! 🙂

    Åh, jeg elsker glee! Det kunne også være jeg snart skulle tage mig sammen til at få genset sæson 1. Btw – har du hørt der kommer en TVD sæson 5? (jeg er sikkert bagud, men det er først lige gået op for mig at det er officielt. haha).

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *