Ikea-tur

Min mor smsede mig i går og spurgte om jeg ville med i ikea i dag – og selvfølgelig ville jeg det! Hvis der er et sted jeg elsker at komme hen, så er det til ikea. Jeg synes altid de har nogle ting, som man bliver nødt til at få med hjem (og ofte er tingene utrolig billige). Jeg skulle egentlig ikke rigtig have noget, men jeg endte da med at købe en del med hjem alligevel.

Jeg har sukket over dette fad rigtig mange gange, men jeg har syntes det var for dyrt så jeg har derfor gang på gang droppet det. Men jeg synes altså det er fantastisk, så jeg besluttede mig for at nu skulle jeg altså have det – dyrt eller ej. Og jeg synes den passer perfekt til vores spisebord! Derudover fik jeg købt et par bloklys; det er jo fantastisk at de ikke er så dyre der, desværre har jeg fortrudt at jeg ikke købte lidt flere med hjem, så det må jeg gøre næste gang. Derudover havde de flotte flotte tulipaner deroppe, men jeg kan godt se at de har taget lidt skade af turen og kulden, for de er allerede begyndt at hænge lidt.
Jeg købte også dette fåreskind (eller det er jo ikke et ægte fåreskind), men det er egentlig købt til dyrene. Jeg har hørt flere der har købt sådan et til deres dyr, hvor deres dyr bare elsker det; mine dyr derimod var mere imponeret over den ikea-pose, hvori jeg havde alle tingene. Men uanset hvad, så synes jeg tæppet er fedt og det har – indtil videre – fået en god plads på vores chaiselong i stuen. Det kan selvfølgelig være at dyrene med tiden bliver interesseret i tæppet.. Nu må vi se.
Jeg har også købt disse to kasser (tag jer ikke af sømmene i væggen). Vi har sådan et indhak i vores gang, som man faktisk ikke rigtig kan bruge til noget – men det passer lige med, at der kan stå nogle kasser derinde – og så kunne vi jo bruge det til opbevaring istedet. Det er super smart tænkt, hvis jeg selv skal sige det.
Udover at lave en del impulskøb, så skulle jeg selvfølgelig også have lidt praktisk nu jeg var deroppe. Jeg fik derfor købt disse opbevaringsbøtter; da vi er igang med at få ryddet op og sorteret i køkkenet, tænkte jeg at disse kunne være rigtig gode at have derude. En karaffel (som jeg egentlig regner med at bruge til blomster) og så købte jeg en si – eller er det et dørslag?

Laver i ligesom mig også impulskøb når i er i ikea? Hvad er jeres bedste køb fra ikea?

Opdatering (12.02.13)
Jeg blev spurgt om jeg ikke kunne linke til de forskellige ting jeg har købt på ikeas hjemmeside – og selvfølgelig vil jeg det. Derfor får i lige alle linksene i rækkefølge:

16 tanker om "Ikea-tur"

 1. Anonymous

  Hej Christina. Sikke nogle lækre ting du har købt!! Hvis det ikke er alt for besværligt, kan du så ikke linke til de produkter du har købt? Jeg har nemlig lidt svært ved at finde dem på deres hjemmeside. Tak!

  Mit bedste – eller skulle jeg sige vores bedste køb i IKEA er indtil videre vores køkken. Det er så lækkert og ikke mindst billigt!

  Svar
 2. Anonymous

  Hej Christina. Sikke nogle lækre ting du har købt!! Hvis det ikke er alt for besværligt, kan du så ikke linke til de produkter du har købt? Jeg har nemlig lidt svært ved at finde dem på deres hjemmeside. Tak!

  Mit bedste – eller skulle jeg sige vores bedste køb i IKEA er indtil videre vores køkken. Det er så lækkert og ikke mindst billigt!

  Svar
 3. Christina

  Taktak 🙂 .. Hehe, jeg tror også at jeg ville købe noget hele tiden hvis jeg boede lige rundt om hjørnet fra en ikea. Det er utroligt, at de kan have så mange spændende ting hver gang man er der :p .. Om der så går en måned imellem eller et halvt år.

  Svar
 4. Charlie

  Skønne ting! Jeg bor 'desværre' lige rundt om hjørnet fra en IKEA og kan også altid fylde en pose med små-ting som vi simpelthen ikke kan leve uden :-p

  Svar
 5. Charlie

  Skønne ting! Jeg bor 'desværre' lige rundt om hjørnet fra en IKEA og kan også altid fylde en pose med små-ting som vi simpelthen ikke kan leve uden :-p

  Svar
 6. Christina

  Ja, der er intet bedre end impulskøb. Jeg har efterhånden også mange ting fra ikea; alle tingene var noget jeg var overbevist om at jeg ikke kunne leve uden. Hehe. Jeg har faktisk lige kigget på det der lys idag – fungerer det? 🙂

  Svar
 7. Christina

  Ej, hvor sjovt at du også har været forbi idag :p .. Men jeg giver dig ret, selvom man siger nej til sig selv så ender der altså nogle ting i vognen alligevel. Hehe.

  Svar
 8. A + K = ♥

  Jeg laver udelukkende impulskøb i IKEA, handler der aldrig selv, men hvis jeg er med andre kommer der altid et nyt bruseforhæng, plastikposer og nyt tagtøj med hjem (:

  – Kit

  Svar
 9. Camomilla

  Altid! Jeg har også været forbi i dag – det er så tosset, at alt bare synes nødvendigt, når man er der. Selvom jeg kan tale mig selv fra mange af impulskøbene, ja så ryger der alligevel for meget med hjem hver eneste gang 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *