Morgen træning

Nu skulle der simpelthen til at ske noget! Derfor fandt jeg denne ‘morning workout’ på pinterest og tænkte, at den vil jeg prøve at følge (de morgener hvor jeg har tid og mulighed for det selvfølgelig). Udover denne skal jeg igang med at løbe (igen igen) og så må jeg vidst hellere også komme ud at svømme engang i ugen.

Træner/motionere du? Hvis ja, hvordan gør du så?

4 tanker om "Morgen træning"

 1. Christina

  Men alt motion er jo godt for kroppen – jeg elsker i hvert fald følelsen bagefter. Hehe. Jeg elsker at løbe; men jeg gider bare ikke rigtig når det er så freaking koldt udenfor – så jeg glæder mig til at det bliver lidt varmere!

  Hvor er det dejligt, at du hepper på mig 🙂

  Svar
 2. Lille Lisa

  Det var da en god en – det kunne være man skulle følge noget af den. Hmm… ja jeg træner ikke, hvor meget jeg end gerne ville! Har dog overvejet om jeg skulle i gang med nogle øvelser som kan styrke min krop lidt – nu med graviditet, bækkenløsning og hvad der ellers er 🙂

  Svømning kunne være optimalt her hos mig, så skal jeg bare lige over den der hurdle med mig i badetøj og foran andre.

  Men go for it med at komme i gang igen – hepper på dig 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *