Ups and Downs #7

Opture:

 • Vi har fået netflix; det er jo helt fantastisk!
 • At tilbringe en hel dag i Kolding Storcenter med Tanni (link). Det var virkelig hyggeligt.
 • Jeg havde d. 2 maj været sammen med min kæreste i 93 måneder – det er jo sindssyg lang tid at tænke på! Helt vildt sindssygt, men samtidig helt fantastisk.
 • Jeg har købt billetter til Thriller Live – og jeg glæder mig helthelthelt vildt!
 • Min blog er blevet set over 90.000 gange. Det er jo fuldstændig sindssygt! Tak, fordi i gider følge med på min blog.
Nedture:
 • At skifte bank og vente på at alle konti m.m. bliver flyttet (hvorfor skal det tage så lang tid?)
 • At bo i en lejlighed, hvor man kan høre alt hvad der sker ved underboen.
 • Det bliver jo ved med at sne! Stop nu – jeg vil gerne have varme.
 • Jeg har en uge med masser af arbejde; selvom jeg elsker mit arbejde, er jeg virkelig smadret når jeg kommer hjem.
 • Jeg synes sgu der er fodbold i TV’et hele tiden; holder det aldrig op?
Hvad fylder I dit liv for tiden?

8 tanker om "Ups and Downs #7"

 1. Christina

  Hehe. Jeg hader de ting. Åh, ja, jeg kan godt se hvor svært det er. Men jeg kan ikke sige andet end at du skal følge dit hjerte – det er som om at når man gør det, så bliver livet dejligere at leve 🙂

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Jeg hader de ting. Åh, ja, jeg kan godt se hvor svært det er. Men jeg kan ikke sige andet end at du skal følge dit hjerte – det er som om at når man gør det, så bliver livet dejligere at leve 🙂

  Svar
 3. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Fodbold, sne og lyde ved naboen – åh gud, hvor kan jeg sige ja til det!

  Pt. fylder mit studie ret meget i mit liv, da jeg kraftigt overvejer at droppe ud, fordi det ikke er mig længere. Men hvad skal jeg så? Og jeg dropper ikke ud, før jeg har en plan. Så puha, det er svære beslutninger at skulle tage.

  Svar
 4. C. Stubbe // Stubbes Odd Place

  Fodbold, sne og lyde ved naboen – åh gud, hvor kan jeg sige ja til det!

  Pt. fylder mit studie ret meget i mit liv, da jeg kraftigt overvejer at droppe ud, fordi det ikke er mig længere. Men hvad skal jeg så? Og jeg dropper ikke ud, før jeg har en plan. Så puha, det er svære beslutninger at skulle tage.

  Svar
 5. Christina

  JO, kan udmærket godt huske at du skrev at du havde været inde og se det – hvor fedt, at det er dette show! Jeg glæder mig også helt ubeskrivelig meget 😀 .. Men jeg synes godt nok at der er lang tid til april; jeg kan næsten ikke vente.

  Svar
 6. Christina

  JO, kan udmærket godt huske at du skrev at du havde været inde og se det – hvor fedt, at det er dette show! Jeg glæder mig også helt ubeskrivelig meget 😀 .. Men jeg synes godt nok at der er lang tid til april; jeg kan næsten ikke vente.

  Svar
 7. laesehestendks

  Ej hvor fedt at du også skal ind og se Thriller Live, du kan godt glæde dig! Det var dem jeg snakkede om (og var inde og se den gang jeg var i London) spurgte til om de var de samme, den gang vi snakkede om det, hvor du havde været inde og se noget andet med MJ. Ved ikke om du kan huske det?

  Jeg skal selv ind og se dem, her i April med min lillesøster og papfar, her i kbh

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *