Mine køb

Jeg skrev jo i søndags (link), at jeg nok skulle lave et indlæg, hvor jeg kunne vise jer hvad jeg fik købt i Kolding Storcenter. Det er faktisk lidt mærkeligt, for da jeg kom hjem følte jeg at jeg havde købt en heel masse, men da jeg skulle til at tage billeder af det – ja, så var der faktisk slet ikke så mange ting, som jeg havde troet. Er jeg den eneste der har oplevet den følelse? Jeg blev sådan næsten helt skuffet, haha.

Jeg fik købt denne lækre oversize strik fra H&M. Jeg synes simpelthen den er så lækker og så føler jeg, at den sidder rigtig godt. Jeg havde egentlig en plan om, at jeg skulle lave en maasse striktrøjer, men dette var den eneste jeg synes om. Det er nok meget typisk mig at købe det sikre valg, for det første kæresten sagde da han så den var ‘den ligner jo alle de andre trøjer du har’.
Jeg synes jeg køber hårnåle hele tiden, men de forsvinder bare (gad vide om vi har en hårnåle-nisse herhjemme, som stjæler dem?), derfor var jeg nødt til at købe hårnåle igen; heldigvis koster de jo ikke en formue. Derudover opdagede vi at der var en butik der solgte ELF; både Tanni og jeg var HENRYGTE! Vi plejer jo at købe det online, men det at man nu kan købe det i en fysisk butik er jo helt fantastisk. Så selvfølgelig skulle jeg have lidt med hjem; jeg købte en øjenskygge, en lipstick og en Zit Zapper – den sidste nævnte har jeg aldrig prøvet før, så den er jeg ret spændt på.
Derudover var vi inde og købe nogle støvler i Bianco til Tanni – og derinde havde de disse 3 lakker, som jeg simpelthen ikke kunne leve uden (3stk for 30kr – det siger man da ikke nej til?). Jeg har sukket over den blålige lak ret mange gange, men nu er den heldigvis en del af min samling. Derudover var vi inde i CoolCos som er en kosmetikbutik, som jeg faktisk ikke vidste eksisterede. Udvalget er stort og priserne er på et niveau hvor man kan være med. Jeg købte en moist foundation og så købte jeg en vandfast mascara. Jeg kunne nemt have købt mere, men jeg vil gerne lige teste kvaliteten først. Er der nogen af jer, der kender til coolcos?

4 tanker om "Mine køb"

 1. Christina

  Jeg har strikken på idag, og den er virkelig bare fantastisk! Jeg fortryder næsten jeg ikke købt de forskellige modeller der var. Hehe. Men jeg håber da ikke at den bliver underlig :/ – jeg krydser i hvert fald alt hvad jeg har på at det nok skal gå.

  Ja, jeg synes altså snart du skal have prøvet ELF. Jeg elsker i hvert fald mærket – det er billigt og kvaliteten er okay 😉

  Svar
 2. FamilienMuu

  Den strik der er jeg også helt vild med!! Den måtte da godt være i min garderobe. Syns dog desværre at H og Ms strik har det med at blive underlige i både facon og textur så snart de har været vasket et par gange :/
  Uhh jeg MÅ altså også prøvet E.L.F snart. Min makeup beholdning trænger også gevaldigt til en genopfyldningen af faktisk alt. Fedt at i fandt det i en fysisk butik.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *