Meatza

Ja, så blev det vores tur til at prøve de omtalte meatza. Jeg var spændt på det – og kæresten en smule skeptisk. Jeg gik derfor igang med at lave dem; jeg havde besluttet at jeg ville prøve at lave min med spinat og mozzarella, hvorimod kæresten ville have en ‘almindelig pizza’, med skinke, peperoni og ost.
I kan finde opskrifterne på meatza rundt om på nettet, men I får den også lige her (for det er faktisk rigtig nemt!). Men dette er bare den måde vi gjorde det på, jeg er sikker på at der er et utal af måder hvorpå man kan lave bundene – og selvfølgelig også hvad man kan bruge til fyld.
(2stk)
Bunden
 • 500g hakket oksekød
 • Salt/peber
Fyldet
 • Til min meatza: tomatsauce, spinat og mozzarella – og lidt skinke.
 • Til kærestens meatza: tomatsauce, peperoni og revet ost.
Hakkekødet deles i to; hvorefter der formes 2 bunde (så flad og rund som mulig). Det virker som en stor bund, men husk at oksekøddet ‘krymper’, når det kommer i ovnen. Når dette er gjort, kommes bundene på en bageplade (med bagepapir) – og så steges de i ovnen i cirka 15min. ved 200grader i almindelig ovn (ca. 220grader ved varmluft).
Derefter taget bundene ud og fyldet fordeles på dem. Bag dem i cirka 5 min til osten på toppen er smeltet.
Bagetid: cirka 20min. ved 200grader (alm. ovn).

4 tanker om "Meatza"

 1. Christina

  Ja, det smager godt ikke? :p .. Min kødæder af en kæreste er også helt vild med det :p

  Jeg skal nok se om jeg kan få flere opskrifter herind; jeg har lidt forskelligt i ærmet 😀

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Det smager i hvert fald godt; og i princippet kan man jo komme alt det på man har lyst til 🙂 .. Kæresten var også begejstret (og han er også en kødmand, hehe).

  Svar
 3. FamilienMuu

  Spændende!Det har jeg ikke hørt om men det ser da meget sjovt ud.
  Det må vi prøve en dag for jeg er sikker på at jeg kan få manden med på en pizza lavet af kød med kød på, han er en rigtig kødmand ;O)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *