Så er jeg ved at være klar!

Så er jeg ved at være klar! Tanni og jeg skal i Kolding Storcenter idag, så jeg sidder faktisk nu bare og venter på at hun kommer, så vi kan komme afsted. Det er rigtig længe siden Tanni og jeg har haft en tøsetur, så jeg glæder mig til at tilbringe min søndag sammen med hende – og så glæder jeg mig selvfølgelig også til at få shoppet lidt nyt.
Billedet er lige taget – det er måske ikke så godt, men det var faktisk det bedste ud af de 10-15 billeder jeg tog. Jeg ville gerne vise mit outfit, men enten havde jeg en underligt ansigt eller også var billedet uskarpt; så i må nøjes med dette. Jeg har min læderjakke på, som jeg fik i julegave. Jeg har endnu ikke fået den brugt, så jeg tænkte at i dag var en god anledning.
Hvad skal i lave i dag?

3 tanker om "Så er jeg ved at være klar!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *