Kolding Storcenter

Som jeg skrev tidligere skulle jeg i Kolding Storcenter med Tanni i dag. Og hold op, hvor var det en dejlig tur! Vi fik snakket om alt og ingenting, fik brokket os over det der fylder, grinet og virkelig bare hygget os. 

Jeg tror faktisk at vi var inde i stort set alle butikkerne. Vi kunne simpelthen ikke lade vær med at gå på jagt efter det grimmeste tøj vi kunne finde – og hold nu op, hvor var det sjovt! Jeg har sjældent grinet så meget. Derudover er butikkerne jo også begyndt at have konfirmationstøj fremme og det skulle vi da også se på. Hvorfor er det lige, at der ikke var sådan noget fedt tøj dengang vi blev konfirmeret?

Da vi havde gået storcentret tyndt (første gang), besluttede vi os for at tage på Jensens. Det er simpelthen så hyggeligt at spise der. Istedet for at spise dessert på Jensens, valgte vi at tage på Muums og købe os en smoothie (et meget bedre og sundere valg) og den smagte bare skide godt!
Jeg fik selvfølgelig også købt lidt, men det er jeg lige ved at bikse et indlæg sammen om. Jeg synes ligesom der kom alt for mange billeder i ét indlæg, hvis jeg også skulle vise tingene her.

2 tanker om "Kolding Storcenter"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *