En tur på biblioteket

Jeg valgte at bruge min formiddag på biblioteket. Der er godt nok længe siden jeg har været dernede sidst. Før jeg begyndte på pædagogstudiet arbejde jeg faktisk på biblioteket (jeg arbejdede der faktisk i 5-6 år), så jeg var jo der nede rigtig meget. Jeg læste et utal af bøger og var med til en masse arrangementer (og stod også for en del aktiviteter).

Jeg har en idé om at jeg vil igang med at sy tøj! Julie syr bl.a. noget af sit eget tøj, og jeg er virkelig misundelig. Så nu vil jeg altså prøve – det eneste jeg har syet er mine tullebukser og mine lallebukser. Derfor kom jeg i tanke om, at istedet for at købe forskellige mønstre, så kunne jeg jo låne nogle blade (med mønstre) på biblioteket. Jeg fandt disse 4 blade, hvor der var lidt forskelligt i som jeg tænkte at jeg gerne ville prøve at sy; nu skal jeg bare lige have tid til det og have købt noget stof.
Derudover fandt jeg også lidt arbejdsrelateret. Det er jo snart fastelavn; så jeg tænkte det var på sin plads at begynde at søge efter inspiration, så børnehaven kan blive udsmykket. Desværre skal jeg ikke være med til fastelavn-arrangementet (jeg har ferie den uge) – men derfor kan jeg jo godt pynte op.  Udover at finde lidt inspiration til fastelavn, lånte jeg også alle de andre rødder – en bog med de kendte historier om bl.a. Gummi Tarzan, Otto er et næsehorn og Orla Frøsnapper. Jeg elsker de historier (og det gør børnene i børnehaven også). Det er nogle bøger, som jeg helt sikkert bliver nødt til at eje den dag jeg selv får børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *