Så er billetterne købt!

Så! Nu er billetterne endelig købt! Som de fleste nok har fundet ud af, så har jeg helt vild med Michael Jacksons musik. Jeg elsker stort set alle sangene og de har fulgt mig siden jeg var helt lille. Det var også derfor at jeg uden at blinke, bestilte disse billetter til Thriller Live, som er et musical med Michael Jacksons sange, som normalt bliver vist i London – men som nu er på verdensomrejse, og i den forbindelse nu er  kommet til Danmark og så skulle jeg selvfølgelig ind og se den.

Denne gang slap kæresten for at tage med (han er måske ikke helt lige så meget ‘fan’ som jeg er), men Tanni var hurtig til at sige at selvfølgelig ville hun med – og jeg er sikker på, at vi nok skal få det skide sjovt! Showet bliver vist i Sønderborg, så vi har en lidt transport tid først. For at gøre det til en endnu mere super hyggelig dag, har vi besluttet os for, at tage ud at spise inden vi skal ind og se showet. Men det er først 2. april vi skal afsted, så der er jo laaang tid til endnu.
Det var også Tanni (og kæresten) jeg havde med, da vi var inde og se The Immortal World Tour sidste år, et show som jeg virkelig gerne ville se igen – og som jeg stadig kan se for mig, når jeg lukker øjnene. Derfor håber jeg også at dette Thriller show bliver helt spektakulært!
Skal du ind og se det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *