If there’s a future we want it now!

Ja, jeg havde glædet mig lidt til at Paramores nye single kom ud. Jeg elsker alle deres tidligere sange, så jeg var sikker på at jeg også ville elske deres single ‘now‘ – og seriøst ikke? Så er den bare mere end fantastisk. Jeg har allerede hørt den et utal af gange og den ér og bliver altså bare ved med at være sindssyg god! Jeg kan ikke andet end glæde mig til at deres nye album som udkommer 9. april i år! Jeg skal helt sikkert eje den! 
Hvis nu du er til sådan noget musik (rock), så synes jeg helt sikkert du skal høre deres nye single. Du kan finde den på paramore.net – eller også kan du finde den på youtube. Jeg har lige tilføjet en video her i indlægget med sangen (men det er altså ikke musikvideoen, for den er ikke kommet endnu.. Faktisk er jeg lidt i tvivl om der overhovedet kommer en musikvideo). Men lyt da til den – og fortæl endelig hvad i synes?

4 tanker om "If there’s a future we want it now!"

 1. Christina

  Ja, det koster en formue at tage til USA – desværre. Ellers var jeg sgu også frisk på det. Hehe.
  Hahah. Nu kan jeg godt selv lide twilight, men jeg kunne godt forestille mig at den del tog til koncerten for at høre decode (som btw. er en god sang). Hahah.

  Svar
 2. Tina Larsen

  Det lyder fornuftigt at vente så 😉

  Koncerten var det vildeste nogensinde! Jeg har stadig det bredeste smil på mine læber, når jeg tænker tilbage på den aften :') <3 Dog var det tydeligt at se, at de kort forinden havde lavet soundtracket til Twilight - der var tosse'mange Twilight-fans -.- Og såkaldte emos. Så jeg følte ikke rigtigt, at jeg passede ind som "the girl next door" - men det skulle absolut ikke afholde min kæreste og jeg fra at have den bedste aften nogensinde :D

  Jeg har også en skummel plan om at tage enten til Prag, Berlin eller lign. næste gang de giver en “single-koncert” i en by med let adgang til fly og transport 🙂 USA ligger også lige udenfor budget desværre :/

  Svar
 3. Christina

  Hvor er det fedt, når man finder andre der har samme passion som en selv! 😀 .. Jeg kan ikke huske hvornår jeg begyndte at høre deres musik, men det er jo også ligemeget.

  Åh, hvor er jeg misundelig over at du har oplevet dem live (var det ikke bare mega fantastisk?). Jeg havde en kammerat der var afsted, han kom bare først i tanke om BAGEFTER at jeg også gerne ville have været med :p tsktsk, så typisk. Men jeg håber da på at få muligheden (snart) for at opleve dem.

  Av, 200 euro er da også en slags penge. Hvorfor skal det dog være så dyrt! Suk. Jeg håber på at finde en koncert et sted – og så bare tage afsted. Hehe.

  Ja, jeg overvejede faktisk at pre-order albummet, men det prøvede jeg at gøre med MJs album – og det endte med at jeg havde den en dag efter man kunne købe den i butikkerne (fordi den først lige skulle sendes jo). Så denne gang venter jeg til dagen – og så køber jeg den 😀

  Svar
 4. Tina Larsen

  Fedt, at du også er Paramore-fan!!! 😀 Jeg har været med dem siden 2007-2008, og var i Kbh i 2009 og opleve dem live. Jeg venter stadig på, at de kommer til DK igen 🙂 Har set, at de spiller i Tyskland to gange til sommer, men det er på festival, så det koster bare 200€+ :/
  Men ja – jeg kan heller ikke vente til, at deres nye album udkommer :D!!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *