Et strejf af forår

Da jeg efter arbejde var ovre på posthuset med nogle pakker jeg skulle have sendt, gik jeg lige forbi blomsterafdelingen (vores posthus ligger i kvickly). Jeg elsker at gå derinde og får altid lyst til at købe en masse blomster med hjem. Denne gang fik jeg købt mig nogle dejlige påskeliljer – blomster som man altid kommer i forårsstemning af. Har jeg ikke ret?Nu må sneen og isen udenfor bare gerne snart forsvinde! Jeg er rigtig træt af at det skal være så koldt hele tiden, så jeg glæder mig til foråret kommer. Jeg glæder mig helt vildt til at træerne igen får farve – og til at dagene føles længere; for nu er det jo næsten mørkt inden man får set sig om.

2 tanker om "Et strejf af forår"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *