Kurve til dyrene

Jeg elsker at sidde ved symaskinen! Det har jeg vidst sagt før, men jeg synes virkelig det er hyggeligt at sidde derinde i mine egne tanker og fremstille et eller andet. Derfor gik jeg igang med lidt ting til dyrene – og det gør mig ingenting at sidde og lavede flere af samme ting. Dog må jeg indrømme, at jeg hader at fylde kurve. Så disse kurve har været lidt lang tid undervejs og blev egentlig kun lavet færdig idag, fordi jeg ikke gad se på det halvfærdige projekt mere, heh. Men nu er de lavet!
Kan I huske de køjer og de hyggeposer jeg tidligere i januar har vist? Disse kurve passer sammen med dem i farven – så det bliver super, når det hele kommer ind i dyrenes bur. Dog blev de her kurve ikke så store; faktisk tror jeg kun en af totterne kan være deri af gangen – så jeg må vidst (desværre) igang med at lave en stor kurv, hvor der er plads til alle tre.

6 tanker om "Kurve til dyrene"

  1. frkstubba Forfatter

   Hej du 🙂 ..

   Jeg har desværre ikke nogle skabeloner.. Men jeg kan da prøve at lave en diy næste gang der skal fremstilles lidt 🙂

   Svar
 1. Christina

  Hehe. Mange tak 🙂 og dyrene elsker dem.

  Jeg kunne se du skal have kanin. Du må sige til hvis den skal have en kurv eller noget (for ja, det elsker kaniner også).

  Svar
 2. Helena

  Rigtig fine, har selv siddet vedsymaskinen de sidste par aftner, hvor jeg bl.a. har fåeet syet ugletasker og iphonesleeve, som du kan se på bloggen lige nu, hvis du har lyst:-)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *