Ups and Downs #6

Opture:
 • Vi har fået ny vaskemaskine! Så nu kan vi komme igang med at vaske tøj igen – det er selvfølgelig ikke super fedt, men det er super fedt med rent tøj igen!
 • Lige nu taber jeg mig faktisk lige så stille for hver uge; hvis det fortsætter sådan her, så har jeg i hvert fald nået mit mål til sommer.
 • Jeg elsker når mine dyr putter med mig; mens jeg har været syg har Tello været en rigtig hyggegris.
 • Vi har (endelig) fået netflix! Og selvom det måske ikke indeholder alle de nye serier og film – så kan jeg altså godt lide udvalget.
 • At skifte bank og så bare have en skide sød bankmand (som man faktisk kender fra man var yngre, haha).
Nedture:
 • Jeg har lyst til at flytte rundt på møblerne herhjemme; men det kan virkelig ikke stå på andre måder. Øv! Så det bliver godt, når vi flytter engang.
 • At tage i byen med sit dankort, er dumt dumt dumt. Jeg har ellers ikke haft mit dankort med i byen i lang tid (fordi jeg ved jeg ikke kan styre det); men det havde jeg så i weekenden og den blev brugt flittigt – alt for flittigt.
 • At være syg og så alligevel tage på arbejde; det var den længste dag i mit liv. Det er bestemt ikke noget jeg har lyst til at prøve igen.
 • At ringe til doktormanden i håb om et mirakelkur (mod sygdom) og han så siger ‘ja, det kan snildt tage 10 dage at blive rask – jeg kan intet gøre, for kroppen skal selv bekæmpe virussen’.
 • Jeg har ikke været ude og løbe/svømme endnu i det nye år. Det er bare ikke godt nok.
Hvad fylder I dit liv for tiden?

4 tanker om "Ups and Downs #6"

 1. Christina

  Ja, hvis det så bare var ned for at få en kop kaffe. Jeg endte med at tage på diskotek (her hedder det at 'tage i byen'). Når man så er lidt for fuld og lidt for gavmild, så går det bare kaldt. Hehe. Men jeg har heller ikke selv dankort, så det var kærestens jeg havde med mig. Endnu mere skidt :p

  Svar
 2. Christina

  Jeg troede ikke man kunne bruge det amerikanske netflix i dk? :p men jeg synes at – trods udvalget – så er det altså lækkert, at man kan se hvad man vil.. Når man vil. 🙂

  Svar
 3. Irene E. Jensen

  “At tage i byen med sit dankort, er dumt dumt dumt. Jeg har ellers ikke haft mit dankort med i byen i lang tid (fordi jeg ved jeg ikke kan styre det); men det havde jeg så i weekenden og den blev brugt flittigt – alt for flittigt. “
  Åååh det er så meget mig, det der. En kop kaffe her og der, det bliver altså hurtigt til mange penge!! Så nu ligger det bare herhjemme i stedet. Kan jo slet ikke styre det skidt. Suk.

  Svar
 4. Tenna

  Netflix er skønt! Jeg har brugt det amerikanske netflix flittigt, mens jeg har ligget med lungebetændelse. Der er et meget større udvalg, end på den danske. 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *