Vinder af GiveAway!

Hold op, hvor var der stor opbakning om denne GiveAway – det var jo helt fantastisk! Mange tak fordi I ville være med. Fordi der var så mange der gerne ville deltage (jeg havde hele 165 lodder at trække lod mellem), har jeg valgt at finde en lille 2. præmie frem også.

Men lad os starte med den store præmie, som jo er en lækker sort clutch. Den måler 10x19cm og der er plads til penge, mobil, nøgler og alt det løse.
Vinderen af clutchen blev C. Stubbe
STORT TILLYKKE! 
 
Som en ekstra lille præmie, har jeg fundet denne søde halskæde. Jeg har den selv og synes altså den er helt fantastisk. Jeg må indrømme at jeg ikke ved helt hvad den er lavet af, men at det skal forestille antik sølv.
Vinderen af halskæden blev Julie Jensen!
STORT TILLYKKE! 
 
TAK fordi I ville være med!
I giver jo helt klart en lyst til at lave en GiveAway igen på et andet tidspunkt.
.. Og for en god ordens skyld, har jeg lavet en liste over alle de lodder der var med i konkurrencen. 

5 tanker om "Vinder af GiveAway!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *