Min weekend

Jeg har ville blogge hele weekenden; jeg har nemlig kedet mig bragt og haft en stor lyst til at blogge. Men jeg ligger jo syg, så har ikke rigtig noget at blogge om. Jeg ville ønske at jeg kunne fortælle, at jeg havde fået det bedre men desværre ikke. Jeg kan faktisk ikke mærke nogen forskel fra fredag til nu. Men i dag har kæresten og jeg besluttet os for at gå en lille tur (jeg har jo ikke været uden for døren siden i torsdags) – måske hjælper det lidt.
Imens jeg har lagt på sofaen, har jeg haft masser af tid til at tegne lidt – og jeg synes altså det er lidt sjovt! Det er ikke sådan at de skal fylde alle mine indlæg fra nu af, men engang imellem kan i nok godt forvente at se nogle af mine tegninger.
Hov forresten! Det er i aften kl. 20.00, at jeg finder en vinder af min GiveAway. Jeg er virkelig imponeret over den opbakning der har været omkring den og jeg har i den forbindelse en lille overraskelse til jer.. Men mere om det senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *