Tidsfordriv

Jeg er stadig syg. Desværre. Jeg er simpelthen ved at være så træt af det, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre ved mig selv. Jeg har faktisk fjernet dynen og alt muligt fra sofaen, for at overbevise min krop om at nu er jeg ikke syg mere – men jeg synes ikke rigtig det virker.
Så derfor putter jeg på sofaen under et tæppe, med min bærbar på skødet – og ser shrek i tvet. På den ene side af mig ligger Rofus og bliver nusset og på den anden side ligger Tello og drømmer sødt. Når det nu skal være, så er det faktisk ikke den værste måde at være syg på. Men når det er sagt, så glæder jeg mig til at blive rask!
Hvad bruger i jeres weekend på? (forhåbentlig noget mere spændende end mig)

4 tanker om "Tidsfordriv"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *